Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

icon Peach Fuzz - Bijuterii din Argint Inspirand Eleganta Culorii Anului 2024

Peach Fuzz - Bijuterii din Argint Inspirand Eleganta Culorii Anului 2024

DESCOPERA IMPACTUL "PEACH FUZZ" IN LUMEA CULORILOR

Pantone Color Institute a stabilit ca nuanta ce va defini moda in 2024 este "Peach Fuzz" (13-1023), o combinatie delicata intre portocaliu si roz. Intr-o declaratie semnata de directorul institutului, Litris Eisman, se subliniaza ca aceasta nuanta umple sufletul cu un sentiment de grija si inspira o reconsiderare a perspectivelor asupra lumii si valorilor noastre.
 

Inspirand Liniste si Caldura

"Peach Fuzz" nu este doar o culoare, ci o experienta. Potrivit Pantone, aceasta nuanta reflecta dorintele adanc inradacinate din sufletele oamenilor in momentele dificile. Eisman a dezvaluit ca sursa de inspiratie pentru aceasta alegere distincta a fost reprezentata de cele mai moi pene de marabu, matase, satin si, desigur, piersici catifelate.
 

Peach Fuzz 2024


 

Bijuteriile ELMIO in Nuante de "Peach Fuzz"

Reprezentantii Pantone au incredere ca aceasta nuanta va aduce mila si confort in inimile oamenilor, unind chiar si pe cei mai indepartati. In contrast cu nuanta vibranta de roz din 2023, "Viva Magenta," "Peach Fuzz" aduce o vibratie mai calda si linistita.

Potrivit traditiei, culoarea anului este aleasa cu un scop bine definit. Institutul Pantone colecteaza si analizeaza date despre nuantele care isi castiga popularitatea, dar nu au devenit inca prea obisnuite. O comisie speciala foloseste aceste informatii pentru a desemna nuanta anului.

 

Cercei Argint cu Opal stralucitor

 

Bijuterii ELMIO Care Captiveaza

Imagineaza-ti bijuterii din argint 925 reflectand lumina subtila a "Peach Fuzz." O bratara delicata care imbratiseaza incheietura, un pandantiv stralucitor cu nuante diafane, sau cercei eleganti care emana caldura verii. Aceste bijuterii nu doar reflecta culoarea anului, ci adauga si o nota de delicatete si rafinament fiecarei tinute.
 

O Calatorie Catre Amintiri si Impartasire

"Peach Fuzz" nu este doar o culoare calda; este o poveste. Desigur, zorii de vara sau copilaria reamintita, unde totul este luminos, prietenos si plin de caldura. Este o experienta senzoriala, cu sucul dulce al piersicii curgand pe buze si dorinta de mai mult. Aceasta nuanta devine o poveste de grija reciproca, comunitate si cooperare, conform descrierii oferite de institut.
 

Peach Fuzz

 

Imbratiseaza Eleganta "Peach Fuzz" cu Bijuteriile Noastre

"Peach Fuzz" este mai mult decat o culoare; este o stare de spirit. Bijuteriile noastre din argint 925, in nuante de "Peach Fuzz," nu doar imbratiseaza, ci si incalzesc. Fiecare detaliu este o nota de grija si delicatete, invaluind purtatorul intr-o caldura subtila. Descopera colectia noastra si alege bijuterii care nu doar completeaza, ci si ilumineaza, transformand fiecare moment intr-o amintire pretioasa. Ofera o experienta de neuitat cu bijuteriile noastre, aducand lumina si caldura "Peach Fuzz" in viata ta.

DESCOPERĂ AICI BIJUTERIILE DIN ARGINT CU PIETRE

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!