Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Curatarea eficienta a Argintului cu Uleiuri Esentiale: Tehnica inovatoare care face diferenta

Curatarea eficienta a Argintului cu Uleiuri Esentiale: Tehnica inovatoare care face diferenta

Vreau sa iti arat cum poti curata argintul folosind ulei esential de la DOTERRA. Metoda este nu doar eficienta, ci si rapida. Ramai alaturi pentru a descoperi impreuna acest proces inovator.

Am folosit uleiuri esentiale de mult timp in diferite scopuri de curatare, datorita proprietatilor lor antibacteriene naturale. Cand vine vorba de curatarea argintului sau a pietrelor pretioase, am descoperit ca uleiurile esentiale sunt la fel de eficiente ca produsele de curatare comerciale, insa fara substantele chimice agresive. Haide sa iti arat cum poti curata argintul si diamantele folosind uleiuri esentiale. Este o modalitate simpla si ecologica de a reda stralucirea obiectelor pretioase din colectia dvs.


 

Cum putem curata bijuteriile cu uleiuri esentiale?

Ingrijirea adecvata a bijuteriilor este esentiala pentru a le pastra in siguranta si intr-o stare impecabila pe termen lung. Daca doriti ca bijuteriile dvs. sa straluceasca si sa ramana in conditii excelente, iata o metoda deosebita: utilizarea uleiului esential de lamaie de la DOTERRA pentru curatarea lor.

In continuare, vom explora impreuna o modalitate exceptionala de a reda stralucirea bijuteriilor din argint prin intermediul uleiului esential DOTERRA. Acest proces simplu necesita doar cateva ingrediente, dar rezultatele vor fi remarcabile. Nu doar ca veti invata cum sa curatati bijuteriile, dar veti descoperi si puterea uleiului esential de lamaie in revitalizarea si protejarea acestor piese pretioase. Asadar, haideti sa aflam cum sa readucem stralucirea si farmecul bijuteriilor noastre preferate prin aceasta tehnica uimitoare.


 

Ingrediente folosite

  • 2 linguri bicarbonat de sodiu

  • 2 linguri sare

  • 10 picaturi Ulei esential de LAMAIE

  • 1 cana Apa calda

 

Instructiuni de curatare

  1. Combinati sarea, bicarbonatul de sodiu si uleiul esential intr-un castron mic;

  2. Adaugati bijuteriile in bol;

  3. Adaugati apa calda pana cand bijuteriile sunt acoperite;

  4. Lasati sa stea timp de 5-10 minute;

  5. Cu o periuta de dinti moale sau un tampon de bumbac, stergeti bijuteriile pana cand isi recapata stralucire;

  6. Clatiti cu apa calda si lasati sa se usuce.

 

Mai puteti folosi si aceasta metoda

O carpa moale, 2-3 picaturi de ulei esential de Lamaie Doterra si stergeti usor bijuteria pana isi recapata stralucirea. Aceasta este metoda cea mai rapida pentru a curata bijuteriile cu ulei esential DOTERRA.

Curatarea diamantelor cu ulei esential DOTERRA

Incepeti prin a amesteca cateva picaturi de ulei de arbore de ceai si ulei de lamaie intr-un castron mic. Apoi, inmoaie o carpa moale in amestec si foloseste-o pentru a sterge usor diamantul. Asigurati-va ca intrati in toate colturile.
Odata ce diamantul este curat, clatiti-l cu apa calda si uscati-l cu o carpa moale. Veti fi uimita de cat de stralucitor si curat arata diamantul!


 

Alte sfaturi de urmat pentru a va pastra bijuteriile curate

  • Indepartati intotdeauna bijuteriile inainte de a va spala pe maini sau de a face un dus. Sapunurile si sampoanele pot atenua stralucirea bijuteriilor tale;

  • Evitati sa purtati bijuterii in timp ce inotati, deoarece apa cu clor poate deteriora anumite tipuri de bijuterii;

  • Incercati intotdeauna sa va depozitati bijuteriile intr-un loc sigur si uscat, cum ar fi o cutie de bijuterii sau o punga atunci cand nu purtati bijuteriile;

  • NU inmuiati perle sau pietre poroase in niciun lichid;

  • Utilizati intotdeauna o carpa moale, fara scame sau din microfibra atunci cand stergeti orice bijuterie.


 

Cum poti achizitiona produse doTERRA?

Exista doua variante de a putea achizitiona uleiuri esentiale doTERRA. Prima si cea mai efecienta, este de a-ti crea un cont pentru a beneficia de 25% reducere sau de a achizitiona la pret de RETAIL (PRET INTREG). Daca alegi prima varianta, vei beneficia de promotiile lunare care includ produse gratuite sau reduceri la anumite produse. 

 

Procedura de crearea unui cont doTERRA

  • Da clik pe butonul de mai jos  "CREEAZA CONT DOTERRA" si vei fi redirectionat catre o pagina de pe site-ul doTERRA

 
  • Alege Romania la "Choose your country"

  • Da click pe butonul "Continua" si vei ajunge pe alta pagina

  • Alege kit-ul, da click pe butonul "Selecteaza" de sub kit-ul de inscriere ales. Daca totusi optezi pentru a-ti personaliza comanda prin butonul "Selecteaza produsele" si comanda ta nu a acumulat 150 de PV, atunci se adauga si taxa de creare a contului in valoare de 23.75 EURO. Da optezi pentru unul dintre kit-urile predefinite de doTERRA taxa de inrolare este gratuita.

  • Dupa ce ai ales pachetul in cosul de cumparaturi asa va arata pagina fara taxa de transport. Da click pe "Pasul urmator"

  •  Completeaza campurile cu datele tale cu caracter personal și o parolă, bifeaza casutele si după care mergi la următorul pas dând click pe butonul “Pasul următor”

  • Vei ajune pe o pagine unde iti va arata cine este consultantul tau doTERRA.  Continuă următorul pas dând click pe “Următorul pas”


 
  • Vei fi directionat catre pagina de Livrare. Complectează datele pentru adresa de livrare a produselor si alege optiunea de livrare. Dupa ce ai completat toate casutele da click pe "Padul urmator".

11. Continua cu urmatorul pas dand click pe butonul “Pasul Urmator”

  • Alege metoda de plata si click pe butonul “Pasul Urmator”

  • Vei fi redirectionat catre o alta pagina unde poti verifica datele introduse.

  • Da click pe butonul “Creare cont & Comanda”


In cazul in care vei avea nevoie de ajutor, mai jos ai un nr de tel la care poti apela cu incredere.
 CONTACT: 0768442702 - Mihaela Oană


Creeaza-ti cont de membru pe site-ul oficial doTERRA, da click pe butonul de mai jos.




 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!