Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI

BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI

Brățara de tenis este o bijuterie emblematică ce transcende tendințele temporare ale modei. Definitorie pentru această piesă este dispunerea impecabilă a diamantelor într-un șir neîntrerupt, simbolizând eternitatea și perfecțiunea. Eleganța sa simplă, dar sofisticată, a captivat inimile iubitorilor de bijuterii de-a lungul decadelor. Popularitatea brățării de tenis a crescut exponențial după un incident memorabil în timpul unui meci de tenis, transformând-o într-o piesă de rezistență în colecțiile de accesorii prețioase ELMIO și un favorit al vedetelor. În acest articol, vom explora semnificațiile și istoria captivantă a brățării de tenis, evidențiind de ce rămâne un simbol atemporal al rafinamentului și al legăturilor durabile.

 

BRĂȚARĂ TENNIS SEMNIFICAȚIE ȘI CARACTERISTICI

Numele original al acestei bijuterii, Eternity Bracelet, descrie cu acuratețe caracteristica sa definitorie: un șir continuu de diamante care se înșiră una după alta, fără ca începutul și sfârșitul să poată fi distinse. Cu toate acestea, curiozitatea apare în privința denumirii sale actuale - brățara de tennis. În 1987, la US Open, tenismena Christine Marie Evert și-a pierdut brățara Eternity pe teren și a întrerupt meciul pentru a o căuta. Incidentul, transmis în direct la TV, a schimbat în mod neașteptat cursul istoriei bijuteriei, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a cererii pentru aceasta, redenumind-o Brățara Tennis.
 

Brățara de Tennis: Povestea și Semnificația Pietrelor Strălucitoare

Brățara de tenis este mult mai mult decât o simplă bijuterie; este un simbol al iubirii veșnice și al eleganței eterne. Pietrele luminoase de pe brățară poartă cu ele semnificația iubirii care durează pentru totdeauna, un testament al legăturilor puternice și durabile.
 

Eleganță Accesibilă: Brățara și Colierul Tennis din Argint

Înțelegând că nu toată lumea își poate permite o bijuterie atât de scumpă, designerii de bijuterii din argint au creat o versiune accesibilă a brățării de tenis. Brățara Tennis din argint, reglabilă și împodobită cu mici cristale de zirconiu, strălucește la fel de frumos precum diamantele, oferind aceeași eleganță la un preț mult mai accesibil. În plus, acești designeri au extins această frumusețe și la coliere, creând un colier Tennis din argint, decorat cu mici diamante cubic zirconia, perfect pentru a completa orice ținută cu un plus de strălucire și rafinament.

Aceste bijuterii, accesibile pentru toate buzunarele, permit oricui să se bucure de frumusețea și semnificația profundă a brățării și colierului Tennis, aducând un strop de lux în viața de zi cu zi. Indiferent de ocazie, aceste piese sunt menite să aducă un zâmbet pe fața oricui le poartă și să păstreze vie strălucirea iubirii veșnice.


 

CUM SĂ RECUNOȘTI O BRĂȚARĂ TENNIS

Brățară clasică de tenis este compusă inițial din diamante montate în Argint 925 sau aur alb, totuși, de-a lungul anilor, au fost create versiuni infinite chiar și cu materiale mai accesibile pentru purtarea zilnică. În ciuda posibilitățîi de a varia materiile prime, structura brățării de tennis este bine definită.

Pentru a recunoaște brățara tennis autentică, trebuie să acordăm atenție flexibilității și închiderii, caracteristicile tipului de inchidere ale bijuteriei. Flexibilitatea este dată de tehnică de compoziție a brățării. Cercul de lumina, derivă dintr-un șir de pietre de diamant perfect fixate de aceeași dimensiune, care permit articularea bijuteriei. Închiderea, pe de altă parte, trebuie să fie invizibilă, pentru a crea un cerc nesfârșit care simbolizează dragostea eternă. Fiind cu siguranță cel mai puternic sens al brătării de tennis.

Bratara Tennis din Argint 925
 

CUM SĂ EVALUEZI O BRĂȚARĂ TENNIS

Cea mai râvnită brățară de tenis pentru dame este cu siguranță cea realizată cu diamante prețioase, purtată la cele mai importante ocazii. Înainte de a cumpără una, este bine să te informezi despre cum să evaluezi calitatea unei brățări tennis. Iată câteva trucuri asupra detaliilor cărora să le acorzi mai multă atenție:

1. Setarea diamantelor
Diamantele trebuie să fie perfect fixate, în ordine și să aibă o egală distanță pentru a face brățara articulată și flexibilă.

2. Puritatea diamantelor
În brățara de tennis pietrele sunt elementul central. De aceea, este indicat să acorzi o importantă mai mare calitățîi și purității diamantelor sau pietrelor prețioase alese, mai degrabă decât dimensiunii acestora.

3. Certificat de garanție
Dacă vrei calitate, alege bijutieri care sunt capabili să ofere un certificat de garanție pentru bijuterie și care demonstrează puritatea și originea pietrelor.

4. Blocare de siguranță dublă
Îngrijorarea că o brățară valoroasă s-ar putea pierde este mai mult decât justificată. Motiv pentru care este esențial să acorzi atenție modului de închidere a unei brățări de tenis cu diamante. De obicei, o brățară de tennis de calitate este prevăzută cu o închidere de siguranță dublă retractabila, de obicei pe laterale, ceea ce îi permite să fie purtată cu mai multă seninătate.

Bratara Tennis
 

CUM SE REGLEAZĂ O BRĂȚARĂ DE TENNIS ELMIO

După cum am menționat deja, brățara tennis urmează perfect forma încheieturii datorită flexibilitățîi sale. Evident că este necesar să iei în considerare și dimensiunea brățării de tenis care se potrivește cel mai bine circumferinței încheieturii tale. Dacă achiziționezi o brățară tennis argintie, vei avea probabil mai multe mărimi standard din care să alegi. Atenție! Când măsurați încheietura mâinii, nu strângeți prea mult și alegeți o brățară care este cu aproximativ 1,5-2 cm mai lungă decât circumferința.
 

Inchidere Bratara Tennis Argint 925


 

CUM SE CURATĂ BRAȚĂRILE TENNIS

Pentru a menține strălucirea originală a brățării tennis cu diamante pentru o lungă perioada de timp, este esențial să dedici timp îngrijirii și întreținerii acesteia. Există diferite metode de curățare a bijuteriei, de la clasicul bricolaj, până la metodele mai profesionale. Urmeaza acești pași simpli pentru a face brățara de tenis să strălucească fără a risca să o deteriorezi:

  • Scufundă brățara în apa în care ai turnat un detergent delicat pentru bijuterii, timp de treizeci de secunde. Apoi clătește-o bine cu apă la temperatura camerei. După uscarea bratarii cu o cârpă moale, poți continua cu lustruirea folosind o cârpă specifică de bumbac pentru a îndepărta murdăria și a aplică o barieră invizibilă care va permite întârzierea noii oxidări.

  • Dacă vrei să dai bratarii tale de tenis mai multă strălucire, poți folosi un pix special creat pentru curățarea diamantelor și pietrelor prețioase.

  • Pe de altă parte, cei care preferă să se bazeze pe mâini mai experte pot merge la bijutieri, unde profesioniștii din comerț vor curăța bijuteria cu ultrasunete.


 

STRĂLUCIREA ETERNĂ A BRĂȚĂRII DE TENNIS

Brățara de tenis, cu rădăcinile sale istorice și designul rafinat, continuă să fie o bijuterie de neprețuit pentru iubitorii de eleganță și stil. Această bijuterie nu este doar un accesoriu, ci și un simbol al rafinamentului și al valorii durabile.

Prin reinventarea sa în versiuni accesibile, designerii au făcut posibil ca oricine să se bucure de frumusețea și semnificația brățării de tenis. Fie că este realizată din argint cu cristale de zirconiu sau din aur alb cu diamante, brățara de tennis rămâne o piesă atemporală, potrivită pentru orice ocazie.

În final, alegerea unei brățări de tenis este o decizie care reflectă nu doar stilul personal, ci și aprecierea pentru tradiție și calitate. Această bijuterie, cu designul său unic și strălucirea inconfundabilă, va continua să fie un simbol al eleganței și al iubirii eterne, trecând cu grație testul timpului și rămânând o piesă centrală în colecția oricărei persoane care prețuiește frumusețea clasică.

 
Vezi si alte articole elmio:


DESCOPERĂ AICI BRĂȚĂRILE ELMIO

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!