Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI

BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI

Brățara de tenis s-a născut inițial cu numele de Eternity Bracelet, o brățară eternă. De fapt, ceea ce o caracterizează este compoziția sa: un singur șir de diamante care se înșiră una după alta, fără ca începutul și sfârșitul să poată fi distinse. Dar de ce se numește astăzi brățară de tenis? Aceasta bijuterie deosebita este considerată una dintre cele mai iubite bijuterii din istorie datorită eleganței și simplității sale. Tendințele în bijuterii se succed într-un mod ireprimabil de la an la an, dar acest model rămâne mereu constant în vitrinele bijutierilor și chiar pe încheieturile vedetelor. În plus, brățara de tennis are o semnificație profundă și o istorie foarte particulară, așa că iată câteva curiozități despre ea.

 

BRĂȚARĂ TENNIS SEMNIFICAȚIE ȘI CARACTERISTICI

Numele original al acestei bijuterii, Eternity Bracelet, descrie cu acuratețe caracteristica sa definitorie: un șir continuu de diamante care se înșiră una după alta, fără ca începutul și sfârșitul să poată fi distinse. Cu toate acestea, curiozitatea apare în privința denumirii sale actuale - brățara de tennis. În 1987, la US Open, tenismena Christine Marie Evert și-a pierdut brățara Eternity pe teren și a întrerupt meciul pentru a o căuta. Incidentul, transmis în direct la TV, a schimbat în mod neașteptat cursul istoriei bijuteriei, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a cererii pentru aceasta, redenumind-o Brățara Tennis.

 

CUM SĂ RECUNOȘTI O BRĂȚARĂ TENNIS

Brățară clasică de tenis este compusă inițial din diamante montate în argint 925 sau aur alb, totuși, de-a lungul anilor, au fost create versiuni infinite chiar și cu materiale mai accesibile pentru purtarea zilnică. În ciuda posibilitățîi de a varia materiile prime, structura brățării de tennis este bine definită.

Pentru a recunoaște brățara tennis autentică, trebuie să acordăm atenție flexibilității și închiderii, caracteristicile tipului de inchidere ale bijuteriei. Flexibilitatea este dată de tehnică de compoziție a brățării. Cercul de lumina, derivă dintr-un șir de pietre de diamant perfect fixate de aceeași dimensiune, care permit articularea bijuteriei. Închiderea, pe de altă parte, trebuie să fie invizibilă, pentru a crea un cerc nesfârșit care simbolizează dragostea eternă. Fiind cu siguranță cel mai puternic sens al brătării de tennis.

CUM SĂ EVALUEZI O BRĂȚARĂ TENNIS

Cea mai râvnită brățară de tenis pentru dame este cu siguranță cea realizată cu diamante prețioase, purtată la cele mai importante ocazii. Înainte de a cumpără una, este bine să te informezi despre cum să evaluezi calitatea unei brățări tennis. Iată câteva trucuri asupra detaliilor cărora să le acorzi mai multă atenție:

1. Setarea diamantelor
Diamantele trebuie să fie perfect fixate, în ordine și să aibă o egală distanță pentru a face brățara articulată și flexibilă.

2. Puritatea diamantelor
În brățara de tennis pietrele sunt elementul central. De aceea, este indicat să acorzi o importantă mai mare calitățîi și purității diamantelor sau pietrelor prețioase alese, mai degrabă decât dimensiunii acestora.

3. Certificat de garanție
Dacă vrei calitate, alege bijutieri care sunt capabili să ofere un certificat de garanție pentru bijuterie și care demonstrează puritatea și originea pietrelor.

4. Blocare de siguranță dublă
Îngrijorarea că o brățară valoroasă s-ar putea pierde este mai mult decât justificată. Motiv pentru care este esențial să acorzi atenție modului de închidere a unei brățări de tenis cu diamante. De obicei, o brățară de tennis de calitate este prevăzută cu o închidere de siguranță dublă retractabila, de obicei pe laterale, ceea ce îi permite să fie purtată cu mai multă seninătate.


 

CUM SE REGLEAZĂ O BRĂȚARĂ DE TENNIS

După cum am menționat deja, brățara tennis urmează perfect forma încheieturii datorită flexibilitățîi sale. Evident că este necesar să iei în considerare și dimensiunea brățării de tenis care se potrivește cel mai bine circumferinței încheieturii tale. Dacă achiziționezi o brățară tennis argintie, vei avea probabil mai multe mărimi standard din care să alegi. Atenție! Când măsurați încheietura mâinii, nu strângeți prea mult și alegeți o brățară care este cu aproximativ 1,5-2 cm mai lungă decât circumferința.

 

CUM SE CURATĂ BRAȚĂRILE TENNIS

Pentru a menține strălucirea originală a brățării tennis cu diamante pentru o lungă perioada de timp, este esențial să dedici timp îngrijirii și întreținerii acesteia. Există diferite metode de curățare a bijuteriei, de la clasicul bricolaj, până la metodele mai profesionale. Urmeaza acești pași simpli pentru a face brățara de tenis să strălucească fără a risca să o deteriorezi:

  • Scufundă brățara în apa în care ai turnat un detergent delicat pentru bijuterii, timp de treizeci de secunde. Apoi clătește-o bine cu apă la temperatura camerei. După uscarea bratarii cu o cârpă moale, poți continua cu lustruirea folosind o cârpă specifică de bumbac pentru a îndepărta murdăria și a aplică o barieră invizibilă care va permite întârzierea noii oxidări.

  • Dacă vrei să dai bratarii tale de tenis mai multă strălucire, poți folosi un pix special creat pentru curățarea diamantelor și pietrelor prețioase.

  • Pe de altă parte, cei care preferă să se bazeze pe mâini mai experte pot merge la bijutieri, unde profesioniștii din comerț vor curăța bijuteria cu ultrasunete.

 

Această este povestea brățării de tenis și semnificația pe care pietrele luminoase o poartă la nesfârșit cu ele. Iubire veșnică destinată să dureze pentru totdeauna.

Pentru că nu toți își permit o asemenea bijuterie scumpă, designerii de bijuterii din argint au gândit să aducă o versiune nouă a brățării de tenis. Brățară Tennis din argint, reglabilă, cu mici cristale de zirconiu ce strălucesc precum diamantele. Pe lângă brățara Tennis, au creat și un colier deosebit denumit Colier Tennis din argint, cu mici diamante de cubic zirconia. Aceste bijuterii sunt accesibile pentru toate buzunarele.




Vezi si alte articole elmio:


DESCOPERĂ AICI BRĂȚĂRILE ELMIO

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!