BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI

BRATARA TENNIS: SEMNIFICATIE SI CARACTERISTICI

BRĂȚARĂ TENNIS: semnificație și caracteristici. Aceasta bijuterie deosebita este considerată una dintre cele mai iubite bijuterii din istorie datorită eleganței și simplității sale. Tendințele în bijuterii se succed într-un mod ireprimabil de la an la an, dar acest model rămâne mereu constant în vitrinele bijutierilor și chiar pe încheieturile vedetelor. În plus, brățara de tennis are o semnificație profundă și o istorie foarte particulară, așa că iată câteva curiozități despre ea.


 

BRĂȚARĂ TENNIS SEMNIFICAȚIE ȘI CARACTERISTICI


Brățara de tennis s-a născut inițial cu numele de Eternity Bracelet, brățară eternă. De fapt, ceea ce o caracterizează este compoziția sa: un singur șir de diamante care aleargă una după alta în care începutul și sfârșitul nu se pot distinge. Dar de ce se numește așa brățară de tenis astăzi?? Această brățară este foarte populară: în 1987, în timpul unui joc de la US Open, tenismenul Chris Evert și-a pierdut pe teren Brățara Eternitați, și fără să se gândească, a decis să întrerupă meciul pentru a-și caută prețioasa bijuterie.

Incidentul a fost filmat și transmis în direct la TV din toată lumea. Acest moment a transformat brățara, care, până atunci, era sinonimă cu elegantă. O bijuterie versatilă potrivită chiar și celor mai casual și dinamice look-uri. Evenimentul a fost atât de urmărit încât, din acel moment, bijutierii au observat o creștere notabilă a cererilor de achiziție a celebrei brățări purtate de Evert, identificată de oameni drept Brățara Tennis.

BRĂȚARĂ TENNIS: semnificație și caracteristici. Iata cateva caracteristici pentru bratara tennis.


 

CUM SĂ RECUNOȘTI O BRĂȚARĂ TENNIS


Brățară clasică de tennis este compusă inițial din diamante montate în argint 925 sau aur alb, totuși, de-a lungul anilor, au fost create versiuni infinite chiar și cu materiale mai accesibile pentru purtarea zilnică. În ciuda posibilitățîi de a varia materiei prime, structura brățară de tennis este bine definită.

Pentru a recunoaște brățara tennis, trebuie să acordăm atenție flexibilității și închiderii, caracteristici cheitei de inchidere ale bijuteriei. Flexibilitatea este dată de tehnică de compoziție a braățrii. Cercul de lumina de fapt, derivă dintr-un șir de pietre de diamant perfect fixate de aceeași dimensiune, care permit articularea bijuteriei. Închiderea, pe de altă parte, trebuie să fie invizibilă, pentru a crea un cerc nesfârșit care simbolizează dragostea eternă. Acesta fiind cu siguranță cel mai puternic sens al bratarii de tennis.

CUM SĂ EVALUEZI O BRĂȚARĂ TENNIS


Cea mai râvnită brățară de tennis de damă este cu siguranță cea realizată cu diamante prețioase pentru a fi purtată la cele mai importante ocazii. Înainte de a cumpără una, este bine să te informezi despre cum să evaluezi calitatea unei brățări tennis. Iată câteva trucuri asupra detaliilor cărora să le acorzi mai multă atenție:

1. Setarea diamantelor
Diamantele trebuie să fie perfect fixate, în ordine și egală distanță pentru a face brățara articulată și flexibilă.

2. Puritatea diamantelor
În brățara de tennis pietrele sunt elementul central. De aceea este indicat să se acorde o importantă mai mare calitățîi și purității diamantelor sau pietrelor prețioase alese, mai degrabă decât dimensiunii acestora.

3. Certificat de garanție
Dacă țintești spre calitate, este indicat să te bazezi pe bijutieri care sunt capabili să ofere un certificat de garanție pentru bijuterie și care demonstrează puritatea și originea pietrelor.

4. Blocare de siguranță dublă
Îngrijorarea că o brățară valoroasă s-ar putea pierde este mai mult decât justificată. Motiv pentru care este esențial să acordarzi atenție modului de închidere a unei brățări de tennis cu diamante. De altfel, dacă este de calitate, o brățară de tennis este prevăzută cu o închidere de siguranță dublă retractabila, de obicei pe laterale, ceea ce îi permite să fie purtată cu mai multă seninătate. 

CUM SE REGLEAZĂ O BRĂȚARĂ DE TENNIS


După cum am menționat deja, brățara tennis urmează perfect formă încheieturii datorită flexibilitățîi sale, evident că este necesar să iei în considerare și dimensiunea bratarii de tennis care se potrivește cel mai bine circumferinței încheieturii tale. Dacă achiziționezi o brățară tennis argintie vei avea probabil mai multe mărimi standard din care să alegi. Atenție! Când măsurați încheietura mâinii, nu strângeți prea mult și alegeți o brățară care este cu aproximativ 1,5-2 cm mai lungă decât circumferința.


 

CUM SE CURATĂ BRAȚĂRILE TENNIS


Pentru a menține strălucirea originală a bratarii tennis cu diamante pentru o lungă perioada de timp, este esențial să dedici timp îngrijirii și întreținerii acesteia. Există diferite metode de curățare a bijuteriei, de la clasicul bricolaj, până la metodele mai profesionale. Urmeaza acești pași simpli pentru a face brățară de tennis să strălucească fără a riscă să o deteriorezi:

  • Scufundă brățara în apa în care ai turnat un detergent delicat pentru bijuterii, timp de treizeci de secunde. Apoi clătește-o bine cu apă la temperatura camerei. După uscarea bratarii cu o cârpă moale, poți continua cu lustruirea folosind o cârpă specifică de bumbac pentru a îndepărta murdăria și a aplică o barieră invizibilă care va permite întârzierea noii oxidări.

  • Dacă vrei să dai bratarii tale de tennis mai multă strălucire, poți folosi un pix special creat pentru curățarea diamantelor și pietrelor prețioase.

  • Pe de altă parte, cei care preferă să se bazeze pe mâini mai experte pot merge la bijutieri, unde profesioniștii din comerț vor curata bijuteria cu ultrasunete.

 

Această este povestea bratarii de tennis și semnificația pe care pietrele luminoase o poartă la nesfârșit cu ele. Iubire veșnică destinată să dureze pentru totdeauna.

Pentru că nu toți își permit o asemenea bijuterie scumpă, designerii de bijuterii din argint sau gândit să aducă o versiune nouă a bratarii de Tennis. Brățară Tennis din argint reglabilă cu mici cristale de zirconiu ce strălucesc precum diamantele. Pe lângă brățara Tennis, au creat și un colier deosebit denumit Colier Tennis din argint, cu mici diamante de cubic zirconia. Aceste bijuterii sunt accesibile pentru toate buzunarele.
 
Vezi si alte articole elmio:

 

Inregistreaza-te acum la Newsletterul nostru si ai

10% discount la prima comanda!

Ma abonez

Suport clienti 🕒 Luni - Sambata | 08:00 - 19:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!