Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Brățări de Gleznă la modă

Brățări de Gleznă la modă

Ești în căutarea unei brățări de gleznă, la modă, fantastice? Vrei cea mai bună ofertă, cea mai bună calitate sau modelul de top? Ne dorim să găsești brățara de gleznă potrivită.
Îmbunătățește-ți aspectul gleznei cu o brățară fină din argint pe www.elmio.ro. Vei găsi brățări de gleznă elegante cu accente de pietre prețioase, detalii de inimă, stele și flori, pentru tine sau pentru cineva drag. Acest accesoriu subtil, dar strălucitor, este perfect indiferent dacă este asociat cu pantaloni scurți și un tricou sau o rochie elegantă.


 

Brățările de gleznă din argint: stil și semnificație

Considerăm că este simplu să găsești o brățară de gleznă care să te reprezinte și să îți ofere o semnificație simbolică și în același timp să fie un accesoriu la modă. Brățara de gleznă din argint este un accesoriu minimal care adaugă un impact ridicat oricărei ținute și care este completarea supremă.
Brățările de picior ce le vei găși în magazinul nostru online. Sunt realizate din argint 925 și sunt placate cu rodiu. Vei regăși stiluri versatile, proiectate cu atenție pentru a completa orice stil personal. 

Brățările de gleznă sunt pline de farmec și te vor face să le adori și să le porți la orice ținută.

 

Brățări de gleznă la moda

În ultimii ani, acest accesoriu a devenit din ce în ce mai căutat și mai apreciat de doamne și domnișoare. Așa numite brățări pentru picior sunt un accesoriu extraordinar pentru sezonul ce vine. Sezonul cald trebuie întâmpinat cu bijuterii pe măsură.
Designerii de bijuterii au realizat diverse modele de brățări de picior din diferite materiale: argint, aur, perle, mărgele cochilii sau piele. S-a dovedit că cele mai apreciate și frumoase brățări de gleznă sunt cele realizate din argint.

 

Pe ce picior se poartă brățara sau cum să determini dimensiunea corectă?

Poartă brățara de gleznă pe ce picior doreșți, nu există o regulă sau un mit în această privință. Găsește-ți brățara de gleznă potrivită și simte-te liberă să o accesorizezi la ținutele tale preferate, fie că este una sport, casual sau elegantă.

 

MODELE BRĂȚĂRI DE GLEZNĂ DIN ARGINT 925: LA MODĂ

 

Bratara picior model TENNIS din argint BR1438

Bratara Tennis din Argint 925


Unică și plină de farmec, această brățară excepțională de gleznă, model Tennis, este realizată din argint 925 și placată cu rodiu, împodobită cu mici cristale de zirconiu.
A fost concepută pentru confort și ușurința garantată de a fi purtată, fiecare piatră fiind prinsă și protejată în patru ghieruțe, permițând luminii să pătrundă în fiecare piatră strălucind precum diamantele.

 

Bratara de picior din argint 1B-342

Bratara Argint

 

Ai căutat ceva diferit – și iat-o! Adaugă o notă de lux gleznei tale! Brățara de gleznă cu lanț și patru margarete din argint, placată cu rodiu, strălucește frumos datorită argintului.
Această brățară jucăușă, fin lucrată, îți va accentua frumoasa gleznă. Lanțul de prelungire îți va asigura acel confort în timpul purtării cu care să nu îți faci griji din punctul de vedere al ajustării.

 

Bratara picior din argint cu banuti BPMG441

Bratara argint cu banuti



Răsfăță-ți glezna cu brățara noastră cu bănuți, realizată din argint 925 și placată cu rodiu. Această piesă superbă prezintă până la 26 de bănuți. Este potrivită pentru persoanele îndrăznețe. Datorită prelungirii atașate la brățară, îți poți selecta lungimea perfectă.
Un sfat util pe care-l poți lua în cosiderare este faptul că, în cazul în care glezna ta este una delicată și plină de farmec, îți recomandăm să eviți brățările mari. În schimb, optează pentru bijuterii care să te avantajeze și să-ți pună în valoare tot ce ai mai de preț.


 

Oferă cadou brățări de gleznă Elmio

Brățările de gleznă sunt un cadou semnificativ pentru aproape orice ocazie, iar acestea completează o varietate de ținute. Modele noastre de brățări pentru picior, la modă, vor adăuga o notă de strălucire vieții de zi cu zi.
Brățările de picior sunt accesoriile perfecte pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi. Sunt cadouri semnificative, pline de farmec și în primul rând la modă care nu se vor demoda niciodata.

 

Femeile iubesc brățările de gleznă?

Ți s-au părut utile recomandările noastre de brățări de gleznă din argint? Dacă da, consultă selecția noastră de brățări din argint pentru picior, click AICI.
În cazul în care ai întrebări despre aceste brățări de picior sau despre produsele noastre în general, nu ezita să ne contactezi și îți vom oferi toate sfaturile de care ai nevoie în alegerea bijuteriilor din argint potrivite.


 



Vezi și alte articole:

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!