Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Cercei pentru barbati din argint

Cercei pentru barbati din argint

Cercei pentru bărbați din argint care vor fi mereu la modă. Iată 8 modele de cercei moderni pentru bărbați pentru a satisface preferintele fiecarui barbat. Tot mai mulți bărbați poartă cercei din argint fie verigi mici sau cercei mici pe lob, în funcție de preferințe.
Te vom ajuta să găsești ce este mai potrivit pentru bărbați: cerceii ELMIO. Fie că achiziționezi pentru tine sau pentru un prieten sau rudă, accesoriile noastre sunt cele mai potrivite. Îți vine să crezi sau nu, dintotdeauna bărbații au purtat bijuterii: cercei, coliere, brățări și chiar inele (ghiuluri).
Astăzi vorbim despre cercei pentru bărbați, hai descoperim împreună cele 8 modele de cercei pentru bărbați la modă în 2023.


 

CEI MAI BUNI CERCEI PENTRU BĂRBAȚI

Ești gata să te scufunzi în lumea cerceilor pentru bărbați? Iată care sunt principalele tipuri pe care le vei întâlni în căutarea unei străluciri cool pentru urechi.
Creșterea recentă a acceptării bijuteriilor pentru bărbați se datorează în mare măsură unei generații mai tinere, de bărbați care contestă normele societatii. Și nu, nu sugerăm că toată lumea trebuie să poarte cercei, dar spunem că, ca și alte bijuterii, sunt o modalitate sigură de a-ți amplifica aspectul. Practic, ii recomandam cu caldura.


 

Sfaturi de stil în purtarea cerceilor

Cumpără și poartă ceea ce îți place, avem cateva bijuterii potrifite: cercei triunghi, cercei bilă, cercei steau lui David, cercei vioara.  Alege modelul preferat, la noi cu siguranță vei găsi modelul potrivit.
Atunci când trebuie să oferi cadou o bijuterie unui bărbat și te gândești la o pereche de cercei, ține cont că trebuie să oferi ceea ce știi că va purta și ce îi place.
Arunca un ochi la cateva modele de cadouri pentru bărbați.



 

Iată 8 modele de cercei pentru bărbați care credem noi că tu sau prietenul tău le vei iubi.


 

Cercei simpli pentru bărbați


 
 

Cerceii pentru bărbați sunt mai puțin o tendință și mai mult o declarație de stil. Modelele de mai sus sunt cele mai iubite in randul bărbaților, sunt realizati din argint cu o piatra stralucitoare de zirconiu, un diamant sintetic care arată la fel de bine ca și cel real. Acești cercei vor fi punctul culminant al oricărei ținute si alegeri excelente pentru ieșirile in cluburi sau la petreceri.
Cerceii cu piatra cubic zirconia unisex sunt o modalitate excelentă de a canaliza aspectul hip-hop de la începutul anului.


 

Cercei pentru bărbați din argint veriga


 
 

Acestea sunt o altă alegere excelentă de cercei pentru orice ocazie. Cerceii cu cerc ar putea fi puțin mai aventuroși decât știftul simplu, dar sunt și opțiunea confortabilă.
Cercei din argint veriga - full moon - sunt confortabili, eleganti și in acelasi timp simpli. Avantajul lor este ca ii poti purta cu sau fara piatra. 
In cealaltă extremă avem cercei pentru bărbați cu cruce din argint și mici cristale de zirconiu, acest model este unul extraordinar de frumos.



 

Cercei manseta din argint pentru bărbați


 
 

Manșeta pentru cartilajul urechii - un mod mai simplu de a purta cerceii pentru bărbați. Cei mai la modă cercei din toate timpurile, bestselle-rurile noastre. Avantajul acestui tip de cercei - nu este nevoie de perforare, pur si simplu glisează peste marginea exterioară a urechii.
Poți achiziționa cercei moderni pentru barbati la preturi accesibile.

 

Cei mai buni cercei pentru barbati din argint

 

 


Adaugă cercei in forma de Steau lui David sau cruce la linia ta de accesorii zilnice pentru a crește avantajul stilului tău. Cerceii pentru bărbați au o renaștere a modei și este mai acceptabil ca niciodată ca un bărbat să poarte cercei. Alege sa porti cerceii care te inspira, cerceii in forma de cruce este gata să împărtășească lumii credința și stilul tău.

Unii dintre cei mai potriviți sunt piesele unice, la fel ca și cerceii cu perle de cultura. Se bucură de moment în moda bărbaților cerceii verigă și perla de cultură sau o simplă perlă de cultură. Dacă doresti să dai o șansă tendinței opteaza pentru cercei veriga cu perla.




Descoperă și alte articole interesante:

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!