Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Bijuterii în funcție de forma feței tale - Cum îți alegi colierele și pandantivele

Bijuterii în funcție de forma feței tale - Cum îți alegi colierele și pandantivele

Cum îți alegi colierele și pandantivele în funcție de forma feței tale! Tu știi care este forma feței tale? În acest articol vei descoperi câteva trucuri pentru a alege bijuteriile potrivite. Să ne jucăm puțin! Tot ce trebuie să faci este să îți prinzi părul și să faci un contur pe oglindă cu un creion pentru ochi. Compară-l cu lista noastră și descoperă formă fetei tale.

Te-ai întrebat vreodată de ce cele mai atractive bijuterii de pe raft s-ar putea să nu arate neapărat atât de bine pe cât crezi? Asta din cauza formelor noastre unice ale feței! O bijuterie arată grozav dacă completează și echilibrează forma feței tale.
Descoperă ce bijuterii să porți în funcție de forma feței. Folosește secretele noastre pentru a transforma înfățișarea cu coliere și pandantive superbe, concepute pentru femeile îndrăznețe. 


 




 

Cum să alegi colierele potrivite pentru forma feței tale?

Ce colier ar trebui să port dacă am fața triunghiulară? Există bijuterii potrivite pentru fața de peră? Care este pandantivul ideal pentru a arăta strălucitor cu o formă a feței pătrată? Obține toate răspunsurile din experimente dovedite, care se potrivesc chipului tău și care îți vor îmbunătăți personalitatea.

 

1. Coliere pentru fața rotundă:

Ce bijuterii să port pentru fața rotundă? Simetria feței tale face ca cel mai bine să porți coliere și pandantive lungi, triunghiulare și stratificate. Pe lângă complimentarea alinierii perfecte, poți adăuga și stiluri abstracte pentru un aspect remarcabil. Nu purta chokere și coliere strânse, dacă ai fața rotundă. 
 


                            



 

2. Pandantive pentru fața în formă de diamant:

Pentru femeile cu un gât lung si cu o față în formă de diamant, se potrivește perfect choker-ul. În timp ce gâtul scurt, cu o față în formă de diamant, poate fi evidențiat prin coliere lungi. Majoritatea colierelor se conturează pe fețele noastre în formă de diamant.

 

           

Colier lung cu bilute



 

3. Cele mai bune coliere pentru fața în formă de inimă:

Ai nevoie de coliere care să-ți micșoreze lățimea frunții? Alegeți pandantive delicate și mici sau coliere de perle sau mărgele pentru un aspect perfect. Nu purta lanțuri de lungime medie dacă ai o față în formă de inimă.

 

Colier cu perle                            Pandantiv cheie din argint



 

4. Pandantiv pentru fața în formă de triunghi:

În timp ce gâtul gol atrage priviri cel mai mult, colierele mici și curbate te pun în centrul atenției. Forma de pară a feței tale se îmbină cu strălucirea abstractă atunci când alegi să împerechezi colierele cu perle de cultura de lungime scurtă în jurul gâtului. Nu alege să porți pandantive sau coliere în formă de V, dacă ai fața triunghiulară. 
 

 

                            

 

5. Coliere și pandantive pentru fața în formă ovală:

Forma ovală a feței este cea mai ușor de accesorizat. Așadar, dacă ai forma ovală a feței, nu îți fă griji. De la perle mari care se balansează în jurul gâtului, până la cercurile circulare și colierele tip choker funcționează cel mai bine pe forma ovală a feței. Aproape orice tip de colier se întrepătrunde și se potrivește pentru fața în formă ovală.
 

 

                             



 

6. Colier asortat pentru forma pătrată a feței:

Pentru a minimiza linia agresivă a maxilarului, ai nevoie de coliere care atârnă cu un vârtej sau pandantive ornamentate cu artizanat de tip bucle. Nu purta coliere de tip choker, dacă ai o formă pătrată a feței.
 

 

                            



 

7. Bijuterii pentru forma fetei alungită:

Pentru a scurta lungimea unei forme dreptunghiulare sau alungite a feței, ai nevoie de coliere choker. Pandantivele și lanțurile de lungime scurtă, mută accentul de pe lungimea feței. Colierele stratificate sunt, de asemenea, o alegere bună. Te sfătuim să nu porți lanțuri lungi dacă ai fața alungită.
 

 

                            

 

Un ultim sfat înainte să pleci!
Cele mai potrivite coliere pentru forma feței, nu sunt ușor de ales! Dacă nu ai găsit colierul sau pandantivul potrivit pentru tipul tău de față, apelează la ajutorul nostru. Te vom ajuta să alegi bijuteriile perfecte pentru a te face să te simți și să arăți elegant.



Vezi și alte articole:

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!