Care este culoarea anului 2023? Viva Magenta!

Care este culoarea anului 2023? Viva Magenta!

Care este culoarea anului 2023? Pantone Color Institute a anunțat principala culoare a anului 2023. În mod tradițional, aceasta are loc în luna Decembrie, pe baza unei analize aprofundate a tendințelor de-a lungul anului. Culoarea anului de anul trecut a fost Very Peri. Pantone a decis culoarea anului 2023, Viva Magenta 18-750, emană optimism şi bucurie. Dacă nu ai auzit incă de această culoare între rosu-albastru şi mov, ei bine foarte curând această nuanță va fi peste tot.


Care este culoarea anului 2023? Viva Magenta 18-750 - ce culoare are?
 


Sursă: Pantone.com

O nuanță neconvențională pentru o perioadă neconvențională, o nouă viziune! Anul viitor va domina roșul natural „Puternic, neînfricat și inspirător”. Viva Magenta este o nuanță vie de roșu sânge.
Culoarea Viva Magenta este o nuanță puternică de roșu care face aluzie la puterea necesare pentru a deschide calea către un viitor mai promițător.

Atunci când a ales o nuanța pentru 2023, Institutul Pantone - a ținut cont de barajul de dificultăți cu care se confruntă oamenii în ultima vreme. Cum ar fi pandemia de COVID-19, și modul în care au influențat perspectivele, valorile oamenilor si atitudini.

 

Culoarea anului 2023: Inspirată de natură - Viva Magenta


Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, a declarat că nuanța a fost inspirată de colorantul roșu natural derivat din insecte mici numite cocenii.                  

 Sursă: Pantone.com

„Căutăm inspirație din natură și din lumea reală, deoarece lumile virtuale pătrund din ce în ce mai mult în viața noastră de zi cu zi”. A declarat Eiseman într-un comunicat de presă. Adăugând că „Viva Magenta ne reconectează la substanța originală”. "Ne inspiră spiritul și ne întărește forța interioară apelând la forțele naturii.”

„La trei ani adânci într-o pandemie, confruntându-ne cu un război, o economie instabilă, tulburări sociale, întreruperi ale lanțului de aprovizionare și creșterea schimbărilor climatice, trebuie să ne vindecăm”. Adaugă Eiseman. "Și totuși, trebuie să găsim motivația pentru a continua. Aici, Viva Magenta ne învelește atât în ​​putere, cât și în har și ne trimite în lume la care am tânjit."

 

Care este culoarea anului 2023 de la Pantone? Este foarte asemănătoare cu, spinelul, rubinul, rodolit, turmalina rubelit.


Este destul de evident că roșul carmin este foarte strălucitor pentru mulți și este dificil să porți un total look, sau chiar îmbrăcăminte exterioară în această nuanță. Prin urmare, vă sugerăm să pariați pe accesorii. 
Iată câteva bijuterii care pot fi purtate cu optimism proaspăt, sentiment de putere și exprimare de sine. Poartă o piesă care vorbește despre Viva Magenta și vei ieși în evidență.

 

Bijuterii care se potrivesc cu culoarea anului 2023 „Viva Magenta”

 

„Ca urmare, a fost creat spațiul în care suntem liberi să explorăm și să fim acceptați exact pentru cine simțim că suntem, fie că este vorba într-un univers cibernetic, într-un spațiu convențional sau într-un amestec magic al ambelor.”

 

Dacă și bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale tale, ce zici să investești în piese excepționale care sunt încrustate cu pietre strălucitoare de culoare magenta sau rubine orbitoare? Rubinul este recunoscută ca fiind regina pietrelor prețioase. Dacă nu te-ai bucurat deja de gloria lor, acum este momentul să te răsfeți cu bijuterii din argint care se laudă cu culoarea enigmatică care este Viva Magenta.

   

Un pandantiv superb este modalitatea perfectă de a amplifica eleganța oricărei ținute cu sclipirea magica a zirconiului. Dulce și simplu pentru purtarea de zi cu zi sau îndrăzneț și dramatic pentru ocazii speciale.
Dacă îți dorești să asortezi ținuta de birou cu culoarea anului 2023, optează pentru Pandantiv din argint cu zirconia roșu. Un zirconiu roșu in formă de pară se sprijina intr-un cadru de rama din argint placat cu rodiu.

  

Viva Magenta este culoarea anului 2023, o culoare îndrăzneață pe care o poți asorta în diferite ținute. Nuanța de roșu-albastru şi mov exprimă feminitate, eleganță, optimism și bucurie.
Fii prima care se accesorizează cu bijuterii în nuanțele culorii anului 2023.


Spor la cumpărături!

Trimite

Suport clienti 🕒 Luni - Sambata | 08:00 - 19:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!