Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Care este culoarea anului 2023? Viva Magenta!

Care este culoarea anului 2023? Viva Magenta!

In lumea bijuteriilor, fiecare detaliu conteaza si fiecare nuanta are puterea de a spune o poveste. In acest an, aceasta poveste este ilustrata in nuanta vibranta si indrazneata a culorii Viva Magenta - alegerea Pantone pentru culoarea anului 2023. Elmio.ro, o destinatie de incredere pentru bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, imbratiseaza aceasta tendinta cu o colectie fascinanta de bijuterii in nuante de magenta si rubin. De la cercei rafinati si coliere elegante pana la pandantive cu detalii stralucitoare, fiecare piesa de pe site-ul www.Elmio.ro/ te incurajeaza sa imbratisezi culorile si sa-ti exprimi individualitatea. Imbinand arta si natura, bijuteriile Elmio in culoarea anului 2023 te invita sa descoperi eleganta si frumusetea autentica in fiecare moment.

 


Sursă: Pantone.com

Fiecare an aduce cu sine o noua tendinta in ceea ce priveste culorile dominante din industria modei si designului. Asa ca, ce culoare va straluci in lumina reflectoarelor in anul 2023?. Pantone Color Institute, autoritatea globala in ceea ce priveste culorile si tendintele, a dezvaluit raspunsul prin anuntarea culorii principale a anului: Viva Magenta 18-750. Acest anunt este intotdeauna asteptat cu nerabdare, deoarece influenteaza deciziile in design, moda, arta si multe alte aspecte ale vietii noastre cotidiene.

Culoarea anului 2023 vine intr-un moment in care oamenii isi cauta inspiratie si motive de optimism. Viva Magenta, cu tenta sa stralucitoare si vibranta, se potriveste perfect acestui context. Este o culoare care emana bucurie, putere si vitalitate, pregatita sa transforme orice spatiu si sa influenteze modul in care ne imbracam si decoram.


 

Analiza Culorii Anului

In mod traditional, acest anunt important are loc in luna decembrie, cand Pantone dezvaluie cu mandrie nuanta care va domina paleta cromatica a anului urmator. Pentru a intelege mai bine semnificatia acestei culori, sa aruncam o privire mai apropiata la Viva Magenta. Cu o nuanta situata undeva intre rosu, albastru si mov, aceasta emana o energie captivanta si misterioasa. Aceasta combinatie unica o face extrem de versatila, putand fi integrata intr-o gama larga de contexte, de la moda si accesorii pana la design interior si arta.

 

Culoarea Speciala pentru anul 2023

Culoarea anului 2023 vine intr-un moment in care oamenii isi cauta inspiratie si motive de optimism. Viva Magenta, cu tenta sa stralucitoare si vibranta, se potriveste perfect acestui context. Este o culoare care emana bucurie, putere si vitalitate, pregatita sa transforme orice spatiu si sa influenteze modul in care ne imbracam si decoram.

De la infiintarea sa in 1963, Pantone Color Institute a cautat sa ofere o perspectiva asupra culorilor care reflecta spiritul vremurilor. Analiza lor atenta a tendintelor culturale, sociale si economice, alaturi de modul in care acestea influenteaza emotiile si perceptiile oamenilor, sta la baza alegerii culorii anului. In mod traditional, acest anunt important are loc in luna decembrie, cand Pantone dezvaluie cu mandrie nuanta care va domina paleta cromatica a anului urmator.

Pentru a intelege mai bine semnificatia acestei culori, sa aruncam o privire mai apropiata la Viva Magenta. Cu o nuanta situata undeva intre rosu, albastru si mov, aceasta emana o energie captivanta si misterioasa. Aceasta combinatie unica o face extrem de versatila, putand fi integrata intr-o gama larga de contexte, de la moda si accesorii pana la design interior si arta.

Unul dintre punctele forte ale nuantei Viva Magenta este versatilitatea sa. Aceasta nuanta de rosu-albastru si mov poate fi asortata intr-o varietate de moduri, de la tinute casual si elegante pana la tinute de birou sau chiar evenimente speciale. Aceasta culoare vibreaza si straluceste, exprimand in acelasi timp feminitate, eleganta, optimism si bucurie in Bijuteriile Elmio.ro.

 

 

 Sursă: Pantone.com

„Cautam inspiratie din natura si din lumea reala, deoarece lumile virtuale patrund din ce in ce mai mult in viata noastra de zi cu zi”. A declarat Eiseman intr-un comunicat de presa. Adaugand ca „Viva Magenta ne reconecteaza la substanta originala”. "Ne inspira spiritul si ne intareste forta interioara apeland la fortele naturii.”

„La trei ani adanci intr-o pandemie, confruntandu-ne cu un razboi, o economie instabila, tulburari sociale, intreruperi ale lantului de aprovizionare si cresterea schimbarilor climatice, trebuie sa ne vindecam”. Adauga Eiseman. "Si totusi, trebuie sa gasim motivatia pentru a continua. Aici, Viva Magenta ne inveleste atat in ​​putere, cat si in har si ne trimite in lume la care am tanjit.


 

Viva Magenta - Putere si Curaj intr-o Nuanta

O caracteristica importanta a Viva Magenta este modul in care transmite puterea si curajul. Intr-o perioada in care lumea se confrunta cu provocari complexe si incertitudini, aceasta culoare inspira o atitudine pozitiva si increzatoare. Asociata cu rosul sange, Viva Magenta ne reaminteste ca suntem capabili sa depasim obstacolele si sa ne deschidem calea catre un viitor mai stralucitor.

 

Culoarea Inspirata de Natura

Atunci cand a ales o nuanta pentru 2023, Institutul Pantone a tinut cont de barajul de dificultati cu care se confrunta oamenii in ultima vreme. De la pandemia de COVID-19 la schimbarile sociale si economice semnificative, toate acestea au avut un impact puternic asupra atitudinilor, valorilor si perspectivei noastre. Prin Viva Magenta, se transmite un mesaj puternic de rezilienta si capacitatea umana de a transforma adversitatile in oportunitati.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, dezvaluie ca aceasta nuanta a fost inspirata de colorantul rosu natural obtinut din cochilii de insecte mici numite coceni. Aceasta sursa neconventionala de culoare a fost transpusa intr-un ton puternic de rosu care evoca atat puterea naturii, cat si energia umana de a infrunta provocarile. Prin alegerea culorii anului, Pantone nu doar reflecta tendintele estetice, ci si cauta sa ofere o perspectiva asupra evolutiei societatii si a modului in care oamenii interactioneaza cu lumea inconjuratoare.


 

Culoarea Anului 2023 si Asemanarile cu Pietre Pretioase si Semipretioase

Este interesant sa observam ca culoarea aleasa pentru anul 2023, Viva Magenta, are asemanari stralucitoare cu unele pietre pretioase. Aceasta este adesea asociata cu spinelul, rubinul, rodolitul sau turmalina rubelit. Alegerea unei nuante care evoca frumusetea si stralucirea acestor pietre pretioase subliniaza importanta si valorile pe care Pantone le-a dorit sa le transmita prin culorile sale. 

Cu toate ca Viva Magenta poate fi descrisa ca o culoare stralucitoare si captivanta, unele persoane pot sa se simta nesigure in privinta modului de a o integra in garderoba lor. Cautand sa evite sa isi supraincarce tinutele cu o nuanta atat de puternica, o optiune excelenta este sa pariati pe accesorii. Cercei, bratari, coliere sau pandantive cu nuanta Viva Magenta vor adauga un accent stralucitor si vibrant oricarei tinute.


 

Bijuterii care se potrivesc „Viva Magenta”

Cand vine vorba de accesorii care se potrivesc cu culoarea anului 2023, exista o multime de optiuni creative pe care le puteti explora. De la cercei incrustati cu pietre stralucitoare de culoare magenta sau rubine orbitoare, pana la pandantive delicate sau coliere statement, alegerea este vasta si ofera posibilitati nelimitate pentru exprimarea personalitatii si a stilului.

 

   


 

Indrazneste sa Stralucesti cu Viva Magenta

Culoarea anului 2023 ne invita sa exploram frumusetea si puterea culorilor si sa le integram in viata noastra de zi cu zi. Alegerea Pantone pentru acest an transmite un mesaj puternic de speranta, curaj si vitalitate, aducand in prim-plan forta interioara a fiecaruia dintre noi. Indiferent daca o alegem pentru garderoba noastra, pentru decorul locuintei sau pentru accesorii stralucitoare, Viva Magenta ne reaminteste ca suntem capabili sa transformam culorile in expresii autentice ale personalitatii noastre.
 

Spor la Accesorizat si Explorat Bijuteriile Anului 2023!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!