Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Tendințe de Bijuterii din argint 925

Tendințe de Bijuterii din argint 925

Descoperă ce tendințe a bijuteriilor din argint vor fi la modă în această vară. Deși fiecare sezon are tendințele sale în materie de accesorii prețioase, în general, este nevoie de mult timp pentru ca anumite piese să se simtă învechite, mai ales în aceste zile, când designerii fac referire la multe decenii trecute simultan. Din fericire exista site-ul nostru Elmio.ro cu accesorii prețioase pentru toate vârstele si gusturile voastre. 


 

Tendințe în bijuterii argint 2022

Rochiile de soare, costumele de baie și decupajele din denim pot fi elementele esențiale ale stilului de vară, dar adevăratul campion al modei de vară vine sub formă pieselor finale - bijuteriile. 
Cea mai bună parte despre accesorii îți poate ridică aspectul în doar câteva secunde. Indiferent dacă aranjezi un tricou simplu și denim, un aspect de vară pe plajă sau un ansamblu formal, adăugarea unui colier, cercei, brățară sau chiar un lanțisor din argint, poate schimbă instantaneu vibrațiile. Pentru că în fiecare an modă bijuteriilor se schimbă, trebuie să îți reîmprospătazi colecția de accesorii, începând cu pietre prețioase și bijuterii din argint.
De la accesorii prețioase din argint, modele de petrecere, poate de zi cu zi și piese uimitoare până la manșete și pietre prețioase colorate. În acest articol vei regăsi modelele cele mai frumoase și uimitoare pentru lunile fierbinți.

 

    

 

Cheia pentru stilizarea bijuteriilor de vară este să stratificați piese și să combinați diferite stiluri. Vă puteți distra amestecând și asortând totul, de la brățări colorate cu mărgele la coliere cu zoisit și rubin, perle baroc, pandantive zodiacale și farmece de sezon.



 

Tendințe bijuterii din aur sau argint în 2022?

Argint sau aur? Minimalism sau maximalism? Simetrie sau asimetrie? Care sunt Tendințele de bijuterii din vara 2022? Vestea bună este că poți fi orice îți place în 2022. Regula este că nu există reguli. Specialiști spun că anul acesta putem amestecă metalele. Fie că este vorba de piese de stratificare sau într-o singură piesă în două tonuri, „mai mult este mai mult”, prin amestecarea și potrivirea a cât mai multe stiluri posibil, inclusiv lanțuri din argint și pandantive din argint groase. 

 

  




 

Bijuterii cu ciucuri / franjuri - Tendințele bijuteriilor din argint la moda în 2022

Un pic de culoare pentru vară este întotdeauna răspunsul. Alege îndrăzneală, de la cercei cu ciucuri cu franjuri, care flutură în briză, până la accesorii tinerești care îți oferă o doză de nostalgie, tendințele verii 2022, de la genți la pantofi la bijuteriile spectaculoase Elmio.
Pe lângă toate hainele cu franjuri care apar de la designerii tăi preferați, bijuteriile cu franjuri fac furori. Încearcă să-l împerechezi cu un tricou simplu și denim în această vară.


 

      



 

Choker argint - moda bijuteriilor din argint in aceasta vara

Argintul are o revenire spectaculoasă și poate fi o alternativă mai atrăgătoare la bijuteriile din aur. Uită de subtil. Chokerele din această vară vorbesc de la sine cu accesorii îndrăznețe, greu de ratat, care pot fi împerecheate cu articole de bază din garderobă, ținute de noapte și chiar costume de baie.
 

  



 

Cercei cercuri - sun la mare cautare in acest an

Vara, într-adevăr, este cel mai bun moment pentru a-ți arăta bijuteriile. Cercurile mari din argint revin la modă, fie că sunt mari sau mici. Alege cerceii creole ce ți se potrivesc, de la cercuri de dimensiuni mici până la cercei cercuri mari de 100 mm.
 

  

Vezi aici colectia de cercei creole din argint.



 

Descoperă cea mai specială zonă a bijuteriilor Elmio în 2022

Puterea unei bijuterii grozave este de neegalat. Bijuteriile au fost întotdeauna o achiziție emoționantă, dar se pare că suntem mai dornici că niciodată să spunem cine suntem, cu combinații de semne zodiacale, pietre de naștere și inițiale presărate generos pe gât, urechi și degete. 

Piesa de rezistenta in materie de accesorii prețioase din argint la moda -  Medalion pentru poză 


Pandantivul pentru poză este gata să-ți țină fotografiile tale într-un loc special, aprope de inima ta. Bine lucrat și frumos decorat, acest medalion îți conferă o stare de siguranță odată cu purtarea lui datorită frumosului mesaj inscripționat pe față acestuia.
O piesă minunată sub formă de suvenir, cu un vibe personal de vintage ce te va face să-l îndrăgești. 

 

  



 

Tendințele bijuteriilor la modă de diferite forme

Când vine vorba de a te exprimă prin modă, bijuteriile sunt poate cele mai emoționante piese din repertoriul tău. Un pont de care trebuie să ții cont este că întotdeauna bijuteriile din argint fermecătoare deschid toate ușile.
Tuturor le place să se simtă fantezist din când în când. Mai ales acum, când cu toții putem aprecia cu adevărat artă de a sărbători din nou.

 

  


Fiecare femeie știe puterea unei bijuterii, chiar și asupra celei mai elementare ținute. Luați un tricou simplu și un ansamblu de blugi, puneți o pereche de cercei candelabru , mai adăugați o brățară cu sfere (și poate niște tocuri) și sunteți gata să mergeți la aproape orice eveniment de mare profil.




Vezi alte articole elmio:

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!