Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Bijuterii pentru birou

Bijuterii pentru birou

Cum să alegi piese care arată profesional


Ultimul an și jumătate a fost totul despre lucrul la distanță și biroul la domiciliu. Acum că ne-am întors la birou, ne-am adunat bijuteriile șic pentru a se potrivi cu ținuta noastră de birou. Bijuteriile sunt foarte versatile, prin urmare, poți împerechea bijuterii elegante cu cele de uz zilnic, care ar arăta bine, fiind practice și potrivite pentru mediul de lucru. 
 

Te gândești la modalități de a-ți scoate în evidență aspectul și personalitatea la birou?!
Combinarea hainelor de birou cu tipul potrivit al bijuteriilor Elmio îmbunătățește aspectul general și o face o pictogramă în stilul tau. Fiecare element al aspectului tău, de la cerceii cool pe care îi porți până la culorile și nuanțele hainelor tale din birou, poate fi planificat în consecință. Când vine vorba de definirea aspectului versatil, poți experimenta cu diferite accesorii pretioase pentru birou.



 

Arta asociereii Bijuteriilor 


Bijuteriile au fost întotdeauna asociate cu feminitate și frumusețe, așa că purtarea unor piese fine și elegante la serviciu te poate ajuta să rămâi conectată cu feminitatea ta. 
Dacă ești în căutare de bijuterii pentru birou comandă bijuteriile la modă, ai o gama variată de bijuterii la prețuri accesibile. 

Faptul critic de care trebuie să ții cont atunci când alegi bijuterii de birou este mediul tău de muncă. Ești o femeie profesionistă care lucrează și trebuie să te asiguri că accentul se pune pe locul tău de muncă. Cu toate acestea, bijuteriile pe care le selectezi vor face cu siguranță o diferență.


 

Iată câteva sfaturi despre cum să îți sincronizați profesionalismul cu stilul la locul de muncă: 


1) Evaluează-ți mediul de birou
Primul pas spre alegerea bijuteriilor de lucru este evaluarea mediului înconjurător. Cum se îmbracă colegii tăi? Toată lumea poartă modele minimaliste sau optează pentru piese mai îndrăznețe? Efectuarea unei analize inițiale te va ajuta să alege piesele potrivite.

2) Mai puțin înseamnă mai mult
Mediul de birou este de obicei un cadru formal. Prin urmare, accesoriile pe care le alegi nu trebuie să fie mărețe. Încercă să selectezi piese subtile care îți vor îmbunătăți aspectul profesional. Încercă să nu înfrumusetezi prea mult selectând o multitudine de culori. Piesele pe care le alege pot fi simple, dar nu trebuie să fie plictisitoare. Întotdeauna poate exista un element remarcabil.

 

  

 



3) Optează pentru o singură piesă
În loc să porți mai multe piese îndrăznețe dintr-o dată, care ar ajunge să arate mai degrabă strălucitoare - optează pentru o piesă statement pe care o poți purta pe tot parcursul zilei la birou. Piesa poate fi un colier de argint îndrăzneț sau cercei din argint cu pietre semipretioase. Ar putea fi, de asemenea, un pandantiv din argint împodobit cu pietre prețioase pentru a-ți completa ținuta de birou.

 

 

 

4) Să fie comode
Aminte-ți, vei fi la birou toată ziua. Asigură-te că alegi modele simple din argint, deoarece nu dorești ca accesoriile să îți distragă atenția. Încercă să eviți brățările grele dacă ai o muncă de birou - se vor ciocni de tastatură.

 

  




5) Imbină personalitate cu eleganță
Uneori, bijuteriile simple și clasice sunt cele mai eficiente. Perlele sunt completarea perfectă pentru o ținută profesională, deoarece măresc coeficientul de eleganță. Nu te sfii de piese delicate din argint pentru purtarea de zi cu zi - lanțișoarele de argint finuțe cu pandantive mici, sunt o opțiune bună.

 

  


Acestea sunt sfaturile noastre pentru accesorizarea ținutelor de birou! Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să atragi atentia prin simplitate si eleganța accesorizarii cu modele pretioase pentru birou.
Aruncă o privire la frumoasa noastră colecție a bijuteriilor din argint pentru a-ți găsi următoarea piesă – indiferent dacă opțiunea ta este pentru birou sau o ieșire în oraș.

 



Vezi si alte articole elmio:

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!