Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Culoarea anului 2022 în moda bijuteriilor

Culoarea anului 2022 în moda bijuteriilor

Culoarea anului 2022 în moda bijuteriilor - Potrivit Pantone, inventarea unei noi culori pentru 2022 a fost în sine un simbol al schimbărilor care au loc în lume după o perioadă intensă de izolare și incertitudine. „Crearea unei noi culori pentru prima dată în istoria programului educațional de culoare Pantone Culoarea Anului reflectă inovația și transformarea globală care au loc” declară Pantone. Cu alte cuvinte, „Very Peri” este un simbol al spiritului global al momentului și al tranziției prin care trecem... și ilustrează fuziunea vieții moderne și cum se manifestă tendințele de culoare în lumea digitală, în lumea fizică și invers. Este un nou început pe care ni l-am dorit cu toții după aproape doi ani de trecere printr-o pandemie ce ne-a schimbat complet viața.

„Culorile sunt limba maternă a subconștientului - Carl Jung"

Un element de bază al designului: culorile evocă emoții, stări de spirit și sunt un instrument de marketing puternic pentru a încadra starea de spirit a privitorului.

 

 

CULOAREA ANULUI 2022 IN MODA BIJUTERIILOR


Cum să includeți Very Peri în cutia dvs. de bijuterii:

Această nuanță violet în tonuri de albastru nu merită doar un loc (sau mai multe) în dulapul tău, ci și în cutia ta de bijuterii. Și dintr-o piatră prețioasă, Ametistul și Tanzanitul sunt două bijuterii care fac ecou spiritului vesel al lui Very Peri.

2022 va fi un an care întărește dorința mai presus de toate de a-ți face plăcere sa porți bijuteriile tale preferate. Este ca și cum renunțăm la toate vechile reguli și tradiții de stil și mergem mai departe cu o idee de bază: bijuteriile ar trebui să fie personale și jucăușe în orice ținută.

Toată lumea are o piatră prețioasă preferată, fie că este albastru clasic, roz obraznic, galben însorit sau alb ca gheața.
 

Ametist 

Orbitor cu nuanțe intense de violet, ametistul captivează și hipnotizează prin farmecul său regal. Această bijuterie era odată considerată a fi egală ca valoare cu smaraldul, rubinul și safirul. Datorită aprovizionării sale limitate, ametistul a fost purtat doar de aristocrați și nobili. Abia după ce au fost descoperite cantități mari în secolul al XIX-lea, această bijuterie a devenit disponibilă tuturor. Prin urmare, este cu adevărat un privilegiu să deții bijuterii din ametist. În plus, dacă vrei să-ți găseșți echilibrul interior și pacea în 2022, ametistul te va ajuta cu siguranță să faci asta.
 

Tanzanit

Nuanța exotică, catifelată, albăstruie-violet, atrăgătoare a tanzanitului i-a intrigat pe mulți. Această bijuterie este, de asemenea, cunoscută pentru a afișa diferite culori (albastru sau violet), în funcție de iluminare și de unghiul din care este privită.

Fapt amuzant: Tanzanitele sunt de 1000 de ori mai rare decât diamantele. Întrebându-se de ce? Pentru că sunt exploatate numai la poalele Muntelui Kilimanjaro din Tanzania . De fapt, se zvonește că vor dispărea în următorii 50 de ani. Pe scurt, tanzanitul este una dintre cele mai frumoase și exclusiviste pietre prețioase pe care puteți pune mâna astăzi.

Ești gata să cumperi bijuteriile tale preferate cu ametist și tanzanit? Aruncă o privire la primele 5 alegeri ale noastre!

 

Cercei inima din argint cu ametist 1C-270


Vezi ce vedem și noi? O pereche de cercei care spune multe despre gustul tău pentru lucrurile mai fine din viață. Tu, o rochie formală și acești cercei = o potrivire făcută în raiul stilului!

Dacă te gândești la culoarea albastră, cu siguranță nu te gândești la fericire, dar atunci când este combinată cu un element roșu subtil, creează un spectacol complet diferit. Acest mov cald, special, oferă o combinație încurajatoare de noutate, precum și entuziasmul și curiozitatea lipsită de griji pentru ceea ce va urma în viitor.

Piatra Ametist este preferata zodiei Pești. Adaugă puțină magie la cutia ta de bijuterii. Aceste piese fermecătoare vor rezista o viață.

 

Pandantiv cu opal și tanzanit din argint 1P-368


Faceți cunoștință cu pandantivul regal, așa ne place nou să-l numim. Este realizat din argint și placat cu rodiu, accesorizat cu opal alb și mirificul tanzanit. Odată achiziționat îți garantăm că nu îl veți mai da jos de la gât. Este un pandantiv versatil încât se va asorta foarte bine la orice ținută.

În unele zile, încrederea vine din interior. În alte zile, aceasta vine de la accesorizarea ținutelor cu bijuterii cu pietre semiprețioase. Purtați acest pandantiv sclipitor în zilele în care vă simțiți lipsită de energie și urmăriți cum crește nivelul de motivație! Pentru bărbații care se gândesc să-și  exprime sentimentele de dragoste față de persoana iubită, acest pandantiv cu piatră semiprețioasă va forma o pasiune cu adevărat fascinantă pentru ea.


 

Cercei din argint cu ametist 1C-285


Nouă ne plac foarte mult pietrele prețioase, deoarece sunt moderne și unice. Un caz concret: acești cercei drăguți, sclipitori cu ametist. Sunt pur și simplu prea superbi pentru a trece nevăzuți. Așa-i că ești de acord cu noi?

Perfect pentru a adăuga o notă de culoare luxoasă oricărui aspect, acesta pereche de cercei uimitori cu ametist, din argint, placați cu rodiu de înalta calitate, este o combinație clasică și elegantă.


 

Pandantiv din argint cu topaz albastru și tanzanit 1P-284


Sfat de stil: Când aveți îndoieli, alegeți bijuteriile clasice! Cu un pandantiv frumos cu piatră tanzanit și topaz ca acesta, suntem siguri că vei face furori indiferent de ținută.

Noi nu am întâlnit niciodată un pandantiv cu tanzanit care să nu ne placă. Dar tu? Ai încredere în noi, fiecare ținută din garderoba ta va arăta și mai strălucitoare atunci când vei aluneca pe această sclipire de tanzanit demnă de orice fel de declarație. Nu mai sta pe gânduri, adaugă în coș produsul și finalizează comandă. Fii printre acele persoane care are în cutiuța de bijuterii acel accesoriu rafinat și luxos.


 

Pandantiv din argint cu peridot, ametist și topaz - Nataly 1P-268


Fie că ai nevoie de accesorii pentru o întâlnire importantă la birou sau vrei să-ți întregești ținuta pentru un apel Zoom din propriul confort, acest pandantiv cu pietre semiprețioase te va face remarcată indiferent de context.

Care sunt elementele esențiale pentru o șefă de succes? Cafea într-o mână, ambiția în celălaltă și o reamintire strălucitoare a succesului tău pe decolteu! Asortează-l la toate sacourile și ținutele din două piese pentru a arăta și a vă simți cel mai bine!

Combinația uluitoare a acestor trei pietre semiprețioase peridot, ametist și topaz, creează un sentiment de bucurie și lejeritate atunci când toate sunt puse una lângă alta.

Culoare anului 2022 în moda bijuteriilor - Bijuteriile sunt acele accesorii ce rezistă o viață și încă una, și la infinit! Bijuteriile de calitate sunt transmise din generație în generație. Sunt acele bijuterii de lăsat ca moștenire. Din acest motiv consumatorii de bijuterii se simt din ce în ce mai motivați să ia decizii înțelepte cu privire la bijuteriile lor.

În final ne-am propus să te surprindem plăcut! Motiv pentru care, dacă ai ajuns până la sfârșitul articolului și citești aceste rânduri, atunci ne bucurăm! De ce ne bucurăm? Pentru că avem un cadou pentru ține! Echipa Elmio îți oferă cu multă dragoste o reducere de 15% la achiziționarea produselor de pe www.elmio.ro. Reducerea de 15% se aplică produselor cu preț întreg și nu se cumulează cu alte coduri de reducere. Dacă dorești, poți oferi codul de reducere colegelor de birou, cunoștințelor, unei prietene și de ce nu, partenerului de viață.
    

COD REDUCERE 15% : CADOU2022
 

P.S: pentru ca reducerea să se aplice trebuie să fii logat în contul tău de pe site-ul nostru. Dacă nu ai un cont, creează-ți unul și apoi aplică codul de reducere la finalizarea comenzii.

Spor la cumpărături!

 


Vezi și alte articole: 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!