Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 15 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Medalion pentru poză: Istorie și Semnificații

Medalion pentru poză: Istorie și Semnificații

Ce este un Medalion pentru poză și care este istoria și semnificatia acestuia?
Medalionul a fost dintotdeauna recunoscut ca fiind o bijuterie profund personală. După cum bine se cunoaște, istoria bijuteriilor este una bogată. Având la baza o serie întreagă de utilizări, chiar și în prezent, datorită simplului fapt că reprezintă încă o tendință. Medalionul are rădăcini străvechi unde a fost folosit ca recompensă pentru liderii militari. În timpul renașterii, bijuteriile au căpătat un nou sens și au devenit o bijuterie populară.

Clasicul medalion are o revenire uriașă! Văzut recent în toate formele și dimensiunile pe podiumul defilărilor de modă.

Pandantiv Photo Frame Pandantiv pentru poza


Într-o lume a partajării excesive sociale și a like-urilor Insta, se pare că începem  să căutăm modalități de a păstra lucrurile private și personale. Designul simplu, dar intim, vă permite să păstrați mesajele și secretele intime, aproape de inimă.

În timp ce toate bijuteriile sunt personale, medalionul pentru poză este probabil cel mai personal dintre toate. Este un adevărat păstrător de secrete și povestitor de povești.

Dacă vă îndreptați către orice piață de vechituri sau magazin de antichități și deschideți medalionele de epocă, veți vedea în continuare imagini granulate cu tineri soldați plecând la război sau o fotografie decolorată a unui bebeluș dolofan. Fiecare în parte sugerează propria poveste, plină de mister.

De-a lungul istoriei, medalionul a devenit locul unde fiecare poate să țină ceva special despre cineva special: șuvițe de păr, fotografii și portrete, note de dragoste și chiar cenușă. Acestea au fost câteva dintre amintirile pe care oamenii le-au închis în aceste medalione cu amintiri.

Cu toate acestea, acum există noi modalități de a crea o bijuterie unică și elegantă care surprinde un moment. Iată câteva modele și idei noi despre cum să readuceți în trend medalionul tradițional, păstrându-l în același timp atemporal. . .

Orice femeie are cel puțin o piesă în colecția ei de bijuterii care are o semnificație specială pentru ea. Indiferent că este vorba despre o moștenire de familie, aceste amintiri sunt cele care dau unei bijuterii un sens mai profund. Indiferent de aspectul său exterior. Din acest motiv, lănțișoarele cu medalion reprezintă un plus perfect oricărei colecții de bijuterii, deoarece, însăși natura lor permite purtătorului să împărtășească poveștile cele mai semnificative.
 

Pandantiv cu poza inauntruPandantiv care se deschide


Medalionele pentru poza sunt piese superbe care pot fi purtate pur pentru estetică sau ca simboluri de statut sentimental, dar totuși, sunt mult mai mult. Personalizate, medalionele le dau femeilor puterea să preia controlul asupra poveștilor lor într-un mod unic.


 

ISTORIA MEDALIONULUI PENTRU POZĂ

Ce este un pandantiv cu poze? Mai mult ca sigur cunoașteți deja răspunsul la această întrebare, dar nu și adevărata istorie.

Amuletele au fost populare o bună perioadă de timp în vremurile antice grecești și romane, simbolizând protecție împotriva răului, bolilor, etc. Acestea s-au transformat în coliere cu medalion, însă, ele au fost întotdeauna menite să păstreze ceva special pentru purtător. Cu mult timp în urmă, oamenii obișnuiau să păstreze în interiorul medalionului diferite lucruri cu o semnificație aparte. Spre exemplu: o șuviță de par, medicamente, ierburi, un portret, etc. Unul dintre cele mai comune obiecte păstrate într-un medalion este fotografia unui prieten. Totodată și a unui membru de familie sau a unei persoane cu o semnificație aparte. În sensul modern, un Pandantiv photo frame este un decor volumetric cu o cavitate internă care este închisă de un capac superior. De obicei, partea superioară a pandantivului este decorată eficient cu inserții (gravură, filigran, etc.). În interiorul medalionului se obișnuiește să se păstreze fotografii ale îndrăgostiților sau rudelor. Pe scurt, medalionul este catalogat ca fiind un pandantiv cu poza.
 

Pandantiv tip carte ce se deschidePandantiv cu poza 

Semnificația medalionului pentru poză

Semnificația medalionului este una cu totul specială pentru purtător, și nu numai. Depinde foarte mult de tipul de ocazie pentru a ști cu exactitate ce tip de medalion pentru poză ți se potrivește. În cazul în care nu știi ce cadou să-i oferi unei persoane dragi din viața ta, oferă-i medalionul pentru poză din argint sau aur. Ei bine, prin oferirea unei astfel de bijuteruu îți arăți în totalitate loialitatea și onorezi prietenia.

 

Oferă cadou un pandantiv cu poză

Este extrem de simplu în zilele noastre să oferim celor dragi cadouri mai puțin semnificative pentru ei. Cumpărarea unui medalion photo frame îi va permite purtătorului să îl țină aproape de inimă. Fie că preferi bijuteriile din Argint 925, fie că alegi să îl porți cu un lanț la alegere, toate medalioanele transmit același sentiment de iubire infinită. Este un accesoriu care se poartă pe lanțișor și de cele mai multe ori are formă ovală, rotundă sau inimă. Simțim nevoia să ne aprofundăm sentimentele și să le înmagazinăm în astfel de bijuterii ce vor rezista o viață întreagă.

Indiferent de ocazie: aniversare, cadou de sărbători, zile de naștere, din simpatie, etc… nu uita că poți chiar tu să impresionezi persoana de lângă tine prin oferirea în dar a unei astfel de bijuterii cu o semnificație aparte.
 

Medalion din argintMedalion cu poza


 

Mesajul medalionului din argint pentru poză

În trecut, doamnele obișnuiau să ascundă discret în interiorul medalionului o scrisoare de dragoste de la soț/ iubit. Medalionul pentru poză personalizat este noua modalitate de a ține o „notă de dragoste”. Poate personalizați scrisoarea cu un mesaj drăguț de la copiii dumneavoatră (perfect pentru Ziua Mamei) sau cu un mesaj special de la o persoană dragă.

Formele geometrice și modelele fac din medalion o piesă de declarație spectaculoasă, păstrând mesajele dumneavoastră ascunse în interior.

Puteți adăuga date importante, nume, un motto al familiei împreună cu o fotografie pentru a le face semnificative.

În timpul războiului, medalionul fotografic era atât de popular încât era vândut în oficiile poștale, astfel încât, cei dragi înstrăinați să poată trimite suveniruri soldaților din prima linie, amintindu-le de casă.

Colecția noastră de medalioane carte cu povești, în diferite forme, vă permite să luați imagini de pe telefonul mobil și să le capturați într-un accesoriu unic pentru a vă crea propriul album pentru totdeauna.

 

Pandantiv care se deschide

Pe lângă păstrarea celor dragi aproape, medalionele au fost folosite și pentru a vă proteja împotriva inamicilor!

Otrava mortală a fost ascunsă în interiorul unui medalion în perioada medievală și nu numai.

În cele mai vechi timpuri, medalionul sau amuletele erau văzute pentru a îndepărta spiritele rele, așa că, valorifică-ți energia bună și alege un medalion Chakra sau Mână Hansa pentru a alunga ochiul rău!

Este momentul potrivit pentru a începe să îndrăgești și să apeciezi medalionul la adevărata lui valoare. Nu ca o tendință de modă trecătoare, ci ca gardian perfect pentru totdeauna al amintirilor tale, o moștenire modernă care spune propria ta poveste unică.
 

Medalion pentru pozaMedalion Photo Frame

 

Te întrebi dacă pandantivele pentru poză mai sunt la modă?
Răspunsul este DA!

Există un farmec aparte în purtarea unui astfel de medalion. Deși accesul la fotografiile membrilor de familie, prietenilor și a altor persoane dragi nouă este unul nelimitat datorită tehnologiei răspândite, atunci când alegi să porți un pandantiv cu poză, acesta scoate ținuta din anonimat. Oferă aspectului tău o notă de vintage în funcție de stilul ales, adăugând o piesă îndrăzneață ținutei. Dacă eșți îngrijorată să fii în tendințe, alege stiluri de medalion precum:


Alege medalionul ce ți se potrivește. Umple-l cu amintiri precum fotografii moderne sau lasă-l pur și simplu gol și folosește-l ca pe o bijuterie de excepție. Indiferent de modul în care alegi să-l porți, medalioanele reprezintă un plus uimitor colecției tale de bijuterii.

Creați-vă propria carte de povești literală, adăugând cele mai iubite fotografii ale familiei si ale celor mai iubiți prieteni.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Inregistreaza-te acum la Newsletterul nostru si ai

10% discount la prima comanda!

Ma abonez

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!