Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Bijuterii la modă în 2023

Bijuterii la modă în 2023

Cele mai bune Bijuterii la modă în 2023. Iată ghidul nostru pentru tendințele în materie de bijuterii pentru anul 2023. În timp ce îmbrăcămintea spune întotdeauna o poveste, bijuteriile sunt considerate a fi mai personale.
In 2023, bijuteriile din anii 80 si 90 ai secolului trecut vor reveni la moda. Ornamentele mari de o forma neobisnuita vor fi, de asemenea, populare.
Schimbă-ți energia pentru a te concentra pe tendințele anului 2023 în materie de bijuterii. De la cercei cercuri simple din argint la brățări îndrăznețe, există o tendință de bijuterii care adaugă un pic de fler oricărui look. 

Ce o să descoperi în acest articol:

  • Tendințe în bijuterii 2023: coliere, cercei cercuri mari și revenirea anilor '80

  • Cele mai mari 5 tendințe care strălucesc pe tot parcursul anului


 

Moda bijuteriilor în 2023: coliere, cercei cercuri mari și revenirea anilor '80

Lumini vibrante și detalii supradimensionate cu subtonuri nostalgice. Anul 2023 în materie de bijuterii de argint se referă la influențele trecute și viitoare care se îmbină pentru a crea noi direcții interesante, capricioase, fantastice și revigorante.
Moda bijuteriilor în 2023 este una specială, revenirea anilor ’80 și încă unele din anii ’90. Sunt acele bijuterii mari, bijuterii deosebite, vorbim de cercei mari și forme geometrice, bijuterii din argint groase.
Tendințele de bijuterii din 2023 ne indrumă să investestim în calitate si sa ne juacăm cu cantitatea!


 

Cele mai mari 5 bijuterii la modă în 2023 care strălucesc pe tot parcursul anului

Cercei supradimensionați de argint sunt o altă tendință din anii ’80, dar arată incredibil de moderne atunci când sunt asociate cu tendințele din 2023. Pentru purtarea de zi cu zi, ia în considerare reducerea dimensiunii cercului, și lăsa-i pe cei mari pentru ocazii speciale.

 

Cercei simpli din argint

Agintul va fi in tendinte. Inelele mari de argint sunt tendinta anilor 80, dar arata si astazi elegant. Cerceii mari creole pot fi lasati pentru ocazii speciale, in timp ce cerceii mai mici sunt potriviti pentru look-urile de zi cu zi.
 

  


Cercei veriga din argint cu pietricele - Leyla 1C-418 - sunt o alegere perfectă pentru accesorizarea ținutelor de zi cu zi, la birou sau la o întâlnire de afaceri. Modelul de cercei din argint Leyla sunt realizați din argint 925 și placat cu rodiu, și pentru ai face și mai speciali sunt accesorizati cu mici cristale de zirconiu.

Cercei Creole Congo 100 mm din argint - cei mai la modă cercei creole din argint, au o grosime de 2 mm și diametru de 10 cm.

 

Coliere subtiri din argint

Coliere subțiri din argint cu perle de cultură sau cu margele sunt tendințele perfecte pentru 2023 în materie de bijuterii la modă. Colierele subtiri cu margele sunt o tendinta pentru iubitorii de bijuterii elmio. Se observa ca astfel de bijuterii sunt perfect combinate cu aproape orice imagine.
 

 
 

Acest tip de colier se asortează cu ușurință la orice ținută, fie de birou sau la petreceri extravagante. Sunt bijuterii ce nu se demodează niciodată, sunt acele accesorii de care nu te poți desprinde. Pot fi cadoul perfect pentru o prietenă sau o colegă de serviciu. Optează pentru bijuterii de calitate ce rezistă o viață întreagă.

 

Cercei Boho din argint - Bijuterii la modă


 
 

Tendințele se schimbă de la an la an, anul 2023 readuce esența tendințelor cu cercei boho atârnători. Indiferent dacă cerceii au pene, franjuri sau simpli care atârnă pe lângă claviculă. Această tendință de cercei este o alternativă distractivă la cerceii strălucitori de lux.
Cerceii cu ciucuri sau picatura revin la moda. Pot fi decorati cu pene, franjuri, ciucuri si alte elemente decorative. Acesti cercei sunt potriviti nu numai pentru seara, ci si pentru evenimentele din timpul zilei.
Amplasarea corecta a accentelor intr-o tinuta poate face minuni.


 

Medalion pentru poza din argint in forma de inima


 


Bijuteriile în formă de inimă sunt întotdeauna o idee bună, iar pandantivele pentru poză sub formă de casetă sunt un must have anul acesta, il poți accesoriza cu un lanțisor din argint sau cu un șnur. Asociază acest medalion pentru poză cu un tricou alb simplu și denim sau peste un pulover cu guler.

 

Cercei manseta sau ear cuff 


 https://gomagcdn.ro/domains/elmio.ro/files/product/original/cercel-ear-cuff-argint-hugging-683-9815.jpg


Cercei manșetă cool pentru urechi revin in tendinte anul 2023, ei pot fi aranjați șic, cu niște cercei simple sau cu un singur cercel statement; în orice caz, va adăuga un avantaj la potrivirile tale preferate. Manșetele continuă să fie o tendință dominantă în materie de accesorii fie că este vorba de cercei sau brățări.

 

Bratari mari stil manseta


O bratara de argint sau aur este un exemplu excelent al modului in care poti face o declaratie cu o singura bijuterie. Bratarile s-au dovedit a fi cea mai usoara modalitate de a infrumuseta orice aspect. Silueta este adesea o curba groasa si arcuita. Aceste bratari pot fi purtate la incheietura mainii, iar pentru a face aspectul mai interesant, pune-le pe antebrat.


Misiunea noastră la ELMIO este să aducem stil oamenilor și prezentăm doar produse despre care credem că le veți iubi la fel de mult ca noi.


DESCOPERA AICI BIJUTERII ELMIO LA MODA

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!