Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

perle

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

BIJUTERII CU PERLE IN CATALOGUL ELMIO


Bijuteriile cu perle sunt un clasic care nu se demodeaza niciodata. Acesta este singurul mineral care nu trebuie prelucrat, taiat, dar este incrustat in accesorii in forma sa naturala. Inelele, cerceii, pandantivele, colierele, bratarile cu margele sidef arata original, interesant, fac proprietarul lor si mai sofisticat. Catalogul Elmio contine bijuterii in forme clasice, precum si modele cu volante si complexe. Fiecare perla are o frumusete perfecta imperfecta!
 



 

BIJUTERII CU PERLE: PROPRIETATI ALE PIETREI

Perlele sunt printre putinele pietre pretioase produse de un organ viu. Prin urmare, acest tip de bijuterie este numita "piatra pretioasa organica". Perla este o piatra pretioasa nascuta in apele raurilor si marilor. Cand o substanta straina intra in interiorul cochiliei, molusca, aparandu-se, incepe sa o inveleasca cu nacru. Perlele pot fi diferite ca si culoare: alb, crem, auriu, argintiu, albastru, negru, roz, sunt peste o suta de nuante in total. Ce va fi o perla depinde de tipul de moluste, de calitatea apei si de compozitia sa chimica si de maturitatea margelei.

Aceasta bijuterie este foarte fragila: doar 3-4 puncte pe scara Mohs, este usor de zgariat. Prin urmare, daca decideti sa cumparati bijuterii din perle naturale, trebuie sa le depozitati corespunzator, sa aveti grija de ele. 

Perlele de cultura sunt cultivate in ferme speciale, unde corpurile straine nu intra accidental in interiorul cochiliei, ci sunt plantate special de o persoana. Cel mai adesea, particulele unei pietre pretioase naturale sunt folosite pentru aceasta. Procesul dureaza 2-3 ani, este complet controlat de o persoana. Perlele naturale sunt acum rare, iar perlele de cultura vor costa mai putin, in timp ce nu sunt inferioare in proprietati fata de cele naturale. Catalogul de bijuterii cu perle are peste 150 de modele de accesorii diferite, dintre care o poti alege pe cea care se potriveste stilului tau.

 

 

CE SA TINETI CONT ATUNCI CAND ALEGETI BIJUTERII CU PERLE? 


Bijuteriile din perle naturale au fost purtate multa vreme doar cu rochii clasice, insa Coco Chanel a schimbat abordarea bijuteriilor. Bijuteriile taiate in cabochon au inceput sa fie combinate cu jachete, pulovere, fuste creion si guler. 



Perle incrustate: 
 

  1. Cercei. Acestea pot fi modele clasice, conservatoare, mici, cu o singura insertie, cu broasca sau stifturi englezesti, cercei fantezisti in forma de fantezie, precum si mici bijuterii pentru fiecare zi. Bijuteriile cu perle din magazin pot fi ridicate atat de o femeie mai in varsta, cat si de o fata tanara, pentru aceasta, uitati-va la fotografia de bijuterii de perle. Pentru cei care iubesc totul neobisnuit, in catalog exista accesorii piercing, decorate cu o mica perla.

  2. Inele. Perlele sunt decorate cu jante subtiri sau bijuterii masive, care sunt completate de insertii ajurate si embosare. Exista si modele fantezie potrivite pentru un eveniment informal. Inelele de logodna sunt, de asemenea, incrustate cu perle, aceasta este o solutie interesanta si non-standard pentru o bijuterie clasica.

  3. Colier. In functie de lungimea colierului, acesta poate fi un sir scurt de perle sau un colier lung din pietre naturale - onix, coral, etc. Astfel de accesorii se poarta cu o rochie de seara sau un costum business: o fusta, pantaloni, un o bluza stricta sau un gat. Un colier lung arata bine mai ales femeilor inalte. 

  4. Bratari. Un fir de perle sau o simpla tesut subliniaza eleganta si rafinamentul pensulei. Astfel de bijuterii nu sunt potrivite pentru purtarea zilnica, dar vor completa o tinuta informala sau de cocktail.

  5. Pandantive. Aceasta este o singura perla intr-o rama de aur sau argint, uneori completata de cateva zirconii cubice, care pun in evidenta luciul sidef. Accesoriul este potrivit pentru un dulap de afaceri sau de seara. 

  6. Brose. O bijuterie clasica incrustata cu perle atrage atentia, devine un accent al imaginii. De regula, brosele sunt realizate in forme ornamentate, completate cu minerale transparente, elemente ajurate.


Nu este dificil sa cumparati bijuterii cu perle de pe Internet: trebuie sa decideti din ce metal doriti bijuteriile, sa alegeti stilul, dimensiunea si insertiile. 


 

TIPUL SI CULOAREA METALULUI 


Ca rama pentru bijuterii, sunt folosite aurul 585 si argintul 925. Acestea sunt cele mai frumoase, puternice, aliaje rezistente la uzura care va permit sa realizati decoratiuni de forme simple si complexe. Bijuteriile cu perle care sunt in magazin arata bine pe fundalul metalelor pretioase rosii si albe. Perlele albe si negre arata cu aurum alb sau argentum, exemplarele cremoase, rozalii, albe arata bland pe un fundal rosu. Cu cat culorile sunt mai contrastante, cu atat accesoriul va fi mai vizibil. Pretul bijuteriilor cu perle depinde de tipul de metal pretios: articolele din argint vor costa mai putin. 


 

INSERTII 


Perla este o piatra pretioasa autosuficienta. Prin urmare, cel mai adesea canta solo in bijuterii. Modelele fanteziei sunt completate cu zirconii cubici colorati - alb sau negru, care sunt asezate sub forma de cai sau plasare. Perlele albe arata bine si intr-un duet cu onix sau corali intr-un colier. 


 

STIL 


Pe la mijlocul secolului al XX-lea, bijuteriile din perle erau purtate doar cu rochia de seara. Acum sunt potrivite chiar si cu un costum de afaceri. Pentru purtarea zilnica, este mai bine sa alegeti accesorii mici laconice: stifturi, inele subtiri, pandantive mici. Candelabrele, bratarile, siraguri de perle, inele mari sunt potrivite pentru un eveniment oficial. Pentru a alege bijuterii cu perle, magazinul online Elmio dispune de filtre care iti permit sa sortezi produsele dupa tip de metal, marime, tip de produs, insertii etc.

Perlele pot fi albe, crem, albastre si negre. Preturile pentru bijuterii din aur cu perle negre sunt adesea cele mai mari.  

 

 

 

FORMA ACESTOR MINUNATE PERLE


Si forma sa poate fi atat rotunda, cat si in forma de picatura, iar perlina are, de asemenea, contururi complet neregulate, ceea ce este caracteristic mai ales perlelor de rau de apa dulce. In functie de combinatia de culoare si forma, perlelor li se atribuie una dintre cele patru clase - A, B, C si D. Cele mai scumpe sunt perlele negre mari naturale, de forma perfect rotunda.


 

 

PROCESUL DE RECOLTARE A ACESTOR PIETRE


Inca din antichitate, bijuteriile cu perle au fost tratate cu respect si evlavie. Insusi procesul de recoltare a perlelor de pe fundul unui rau, al marii sau al oceanului era adesea periculos pentru scafandri si uneori chiar isi riscau viata incercand sa gaseasca margele create de natura. in adancurile apei.

In medie, o perla naturala creste pana la dimensiunea unui bob de mazare in 10-12 ani. Astazi, in industria de bijuterii, margelele sunt cultivate si astfel scafandrii nu sunt amenintati. Mineritul a incetat in anii 1950, pe masura ce numarul de scoici de perle a scazut si cererea de perle a crescut. Astazi, cele mai frumoase perle de forma corecta si armonioasa sunt cultivate in largul coastei Japoniei.



 

SIMBOLURI ALE BIJUTERIILOR CU PERLE


Perlele de o frumusete extraordinara, nascute in cochiliile molustelor din boabe obisnuite de nisip, se bucura de originea lor naturala. Procesul de creare a acestui miracol al naturii este fara graba si treptat, astfel incat bijuteriile cu perle simbolizeaza urmarirea neclintita a viselor, progresul treptat si atingerea obiectivelor. Simbolismul bijuteriilor cu perle are si o culoare romantica: se pare ca lumina interioara este vizibila in stralucirea sidefata a margelelor. Indragostitii vad in aceasta lumina o scanteie a iubirii, tandretei si fidelitatii lor.



 

Este interesant ca, printre diferite popoare, bijuteriile cu perle personifica ceva propriu:

  • in tarile europene - un simbol al unei uniuni familiale lungi si fericite;

  • in India, perlele reprezinta abundenta, prosperitatea si fertilitatea;

  • in Grecia sunt considerate simboluri ale longevitatii si sanatatii;

  • in China, perlele sunt tratate ca personificarea elementului apa.

Margelele cu stralucire sidefata sunt cu adevarat unice, deoarece perlele sunt singurul mineral care nu are nevoie de prelucrare a bijuteriilor, taiere suplimentara si expunere la temperaturi. Nascut in elementul apa, el este frumos in sine. Privind in stralucirea sa blanda, gandurile vin involuntar despre importanta luminii interioare a sufletului uman, pentru ca numai el ajuta la pastrarea Sinelui sau in marea nesfarsita si furioasa a vietii.


 

TIPURI POPULARE DE BIJUTERII CU PIETRE


Oamenii au apreciat Bijuterii cu Perle din timpuri stravechi. Perlele au fost descoperite de cativa oameni care se plimbau pe tarmul marii in cautautare de hrana. Perlele sunt o piatra pretioasa nascuta în apele raurilor și marilor. Cand o substanta straina intra în coaja, molusca, aparandu-se, începe sa o inveleasca cu sidef. Margele pot fi de diferite culori: alb, crem, auriu, argintiu, albastru, negru, roz, in total sunt peste o suta de nuante. Ce fel de perla va fi?, depinde de tipul de moluste, de calitatea apei și de compozitia sa chimica, de maturitatea margelei.

 

Comanda acum si ai Livrare Gratuita in 24-48 h direct la tine acasa. Alege sa comanzi de pe magazinul nostru online Bijuterii Elmio.ro.

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!