Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Mărțișoare din argint

Mărțișoare din argint

Ce mărțișoare din argint să oferi de 1 Martie?

În acest articol vei regăși cele mai deosebite bijuterii din argint de mărțișor. În primul rând trebuie să te gândești cui vrei să oferi acest mărțișor din argint și sub ce formă de bijuterii din argint.
Cred că pentru toată lumea revenirea la viață a naturii este cu adevărat fascinantă. Ghioceii sunt primele flori ce dau viață, așa numiți și "vestitorii primăverii". În fiecare an pe 1 Martie se sărbătorește începutul primăverii. În această zi specială, domnii oferă mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.
Ce înțelegem prin mărțișor? Când te gândești la mărțișor, primul lucru care îți vine în minte este acel șnur răsucit cu două fire de culoare alb și roșu, culori ce reprezintă viața (simbolul renașterii).


 

Un mărțișor din argint cât o mie de cuvinte

Oferă mărțișoare din argint cu venirea primăverii. Este foarte important să încercăm să ducem tradiția cât mai departe. Prin acest obicei de a oferi mărțișoare persoanelor dragi, ne arătăm dragostea față de ele. Orice doamnă sau domnișoară va fi fericită să își mărească colecția de bijuterii din argint de calitate.

Dacă vrei totuși să oferi un mărțișor frumos și de calitate, îți sugerăm să oferi bijuterii din argint. Am creat acest articol tocmai pentru a-ți ușura puțin munca în ceea ce privește căutarea celui mai frumos mărțișor din argint.
 

Mai jos ți-am pregătit top 10 mărțișoare din argint pe care să le oferi mamei, iubitei, fiicei, bunicii sau colegelor de la serviciu.
Am ales pentru tine cele mai frumoase mărțișoare din argint pe care să le oferi cu multă dragoste persoanelor dragi.



 

Top 10 mărțișoare din argint

Descoperă cele mai elegante și simbolice mărțișoare care îți vor încânta privirea și vor aduce bucurie destinatarului. De la modele tradiționale cu motive florale și motive folclorice, până la designuri moderne și minimaliste, această selecție reprezintă echilibrul perfect între tradiție și inovație. Indiferent dacă îți dorești un mărțișor clasic sau unul cu un design contemporan, acest top îți oferă o varietate de opțiuni pentru a marca sărbătoarea primăverii într-un mod elegant și rafinat.
 

Trifoi cu patru foi pandantiv din argint cu pietricele - Mărțișor din argint


Martisor argint


O idee perfectă pentru a dărui un mărțișor cu semnificație. Pandantivul este realizat din argint 925. Acesta este lucrat minuțios în mici detalii. Este un accesoriu ce îți va purta noroc oriunde te vei afla. Asortează cu lanțul tău preferat și poate fi o alegere potrivită de a-l purta zi de zi. În plus, această bijuterie are un preț foarte accesibil.
- Descoperă colecția de mărțișor pandantiv din argint



 

Cercei cruce din argint lungi - Mărțișor din argint



 

Dacă ești în căutarea unui mărțișor din argint pentru iubita sau cea mai bună prietenă, ai găsit ceea ce căutai. O pereche de cercei deosebiți realizați din argint 925 placați cu rodiu, în formă de cruce. Cercei mari, un must have în zilele noastre. Cerceii sunt simpli fără pietre sau alte accesorii, din acest motiv se pot asorta cu ușurință la orice ținută. Perfecți pentru orice outfit, îmbinându-se perfect cu o rochie neagră de seară. Această pereche de cercei mari, în formă de cruce, sunt potriviți pentru o persoană îndrăzneață și iubitoare de bijuterii din argint.

- Brosa din argint - Vezi cele mai frumoase și drăgălașe broșe din argint pe care să le poți oferi de Mărțișor


 

Brățară șnur roșu granat cruciuliță din argint - Mărțișoare din argint



O brățară simpatică realizată din șnur roșu ce înfrumusețează aspectul brățării si un pandantiv cruce. Poate fi o alegere perfectă pentru a oferi cadou de Mărțișor. Este potrivită și pentru copii, poate fi purtată oricând, datorită faptului că este realizată dintr-un șnur special pentru brățări. Norocoasa purtătoare va fi încântată de această brățară cu o semnificație aparte. Un mărțișor deosebit pentru cineva cu adevărat special.
- Vezi cele mai frumoase brățări din argint potrivite de Mărțișor


 

Choker Tennis din argint cu cristale de zirconiu - Mărțișor din argint



Acest colier choker este ideal pentru a fi oferit cadou de Mărțișor. O piesă strălucitoare, unică și deosebită. Se așează frumos la gâtul oricărei doamne sau domnișoare. Colierul este realizat din argint 925, placat cu rodiu de înaltă calitate și accesorizat cu mici pietre de zirconiu ce strălucesc precum diamantele. Alege să oferi acest colier din argint de 1 Martie, sărbătorind venirea primăverii prin dăruirea celui mai frumos Mărțișor. Detaliile impecabile și pietrele fixate perfect în 4 ghieruțe, fac acest colier să fie unic și special. Ideal de purtat la ținute office, elegante sau casual. Este un colier ce se asortează cu ușurință la orice ținută.

 

 

Set din argint steluțe - cubic zirconia - Mărțișor din argint



O alegere potrivită pentru a oferi cadou de Mărțișor este acest set format din cercei și pandantiv din argint. Un set din argint cu pietre zirconiu ce luminează stilul indiferent de momentul din zi sau din noapte. Acest set este realizat din argint 925, placat cu rodiu și îmbogățit cu mici pietre strălucitoare de zirconiu ce îți va lumina ținutele. Setul cu stele va străluci din orice unghi și te va face să te simți ca și cum ai dobândit stelele direct de pe cer. Cu siguranță acest set va fi și vedeta ținutelor tale. Un cadou perfect de Mărțișor.


 

Broșă libelulă cu granat - Mărțișor din argint


 Brosa martisor libelula cu granat


Știi ce bijuterii sunt vedete în privința bijuteriilor de oferit cadou de Mărțișor? Ei bine, broșele din argint. Dacă dorești să surprinzi persoana dragă cu o bijuterie broșă din argint, atunci ești în locul potrivit. Această broșă libelulă accesorizată cu pietre semiprețioase granat, este o adevărată comoară. Pietrele vibrante de un grena maiestuos sunt intercalate pe toată suprafață brosei pentru a oferi un vibe elegant și rafinat. Această broșă captează eleganță simetrică pe corpului libelulei, de la aripile sale până la coada unică conică.


 

Broșă argint pisicuțe - Two Cats - Mărțișor din argint


Brosa martisor din argint


Mărțișorul ideal pentru o iubitoare de pisici este această broșă din argint. Dacă persoana cui dorești să oferi în dar un mărțișor din argint este pasionată de animale, în special de pisici, atunci ai găsit mărțișorul potrivit. Broșa este realizată din argint 925 și împodobită cu mici pietre de marcasite. Cele două pisici întruchipează iubirea veșnică prin cozile lor îmbrățișate.

 

Cercei din argint tree of life - Mărțișoare din argint



O altă varianta de mărțișoare din argint potrivite de 1 Martie este această pereche de cercei copacul vieții. Sunt realizați din argint, un mărțișor perfect pentru iubită, prietenă sau o adolescență. Cerceii în formă de arborele vieții se pot asorta cu ușurință la orice ținută, datorită finisajului simplu și modern.
- Descoperă colecția de bijuterii din argint în formă de copacul vieții.



 

Cercei mici cubic zirconia verde - Mărțișor din argint


 


Mărțișorul perfect pentru fetițe este această pereche de cercei din argint cu piatră de zirconiu de culoare verde și înconjurată de alte mici pietricele transparente. Sistemul de închidere este potrivit pentru fetițele active, acesta având o închizătoare sigură.
- Mărțișoare din argint pentru copii, descoperă colecția.

 

Brățară din argint cu agațe - Lucky Clover - Mărțișor din argint



O brățară ideală pentru cineva care iubește pietrele naturale, în special agatul. Brățara este realizată din argint cu mici sfere de agaț și argint, accesorizată cu un pandantiv trifoi cu patru foi. Mărțișorul ideal pentru iubită, mamă, prietenă, etc. Trifoiul cu patru foi este unul dintre cele mai comune simboluri de noroc. Cele patru frunze reprezintă speranță, credință, dragoste și noroc. Se spune că pietrele de agat atrag calmul în perioadele mai puțin plăcute din viață. O alegere potrivită în a oferi un mărțișor special de 1 Martie.

Oferă un cadou original de 1 Martie, inspiră-te din gama noastră largă de mărțișoare din argint, perfecte pentru a fi oferite cadou cu venirea primăverii.
Atunci când oferi un Mărțișor din argint, nu uita să transmiți și un mesaj personalizat cu gânduri bune de 1 Martie.

Dacă te hotărăști să achiziționezi bijuterii cadou de mărțișor de pe site-ul nostru www.elmio.ro, noi îți împachetăm fiecare bijuetrie într-un ambalaj special de Mărțișor.



Vezi si alte articole interesante:

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!