Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Cadouri de Dragobete

Cadouri de Dragobete

Cel mai bun ghid de Cadouri de Dragobete - Ziua Îndrăgostiților, sezonul dragostei este aici. Trebuie să te gândești ce să-i oferi partenerei/ partenerului pentru a putea asocia cadoul primit în dar ca fiind cel mai bun motiv ce justifică dragostea pe care i-o porți. Ne-am gândit ca în acest articol să îți oferim câteva idei de cadouri pentru ea, dar și pentru el.

Ca în fiecare an, luna Februarie este magică, de ce spun asta? Pentru că este luna iubirii! "Love is in the air!" Pe 14 Februarie se sărbătorește Valentine's Day, o sărbătoare împrumutată de la americani, iar pe 24 Februarie, sărbătorim Dragobetele. Iubim Românește!
În timp ce ciocolata, o felicitare scrisă de mâna și florile au avut întotdeauna o însemnătate profundă pe 24 Februarie, acestea combinate cu oferirea de bijuterii, formează cadoul perfect de Dragobete!

Ce îți vine în minte când te gândești să cumperi un cadou pentru persoana dragă? Un pandantiv cu pietre semiprețioase, un inel, cercei cu safir sau un colier cu perle de cultură? S-ar putea să te întrebi, oare ce îi va plăcea cel mai mult, ce își dorește să primească, care este bijuteria dorită? Toate aceste gânduri te vor măcina și nu vei ști ce să alegi. Ei bine, desigur îi va plăcea orice îi vei oferi.

În acest caz, cadoul tău trebuie să fie ceva unic și ar trebui să fie ceva ce își va aminti de fieacare dată când se uită la el. Un semn de dragoste sau un cadou special pe care nu îl va uita niciodată.
Pentru a te ajuta să alegi cel mai frumos dar pentru Dragobete, am ales câteva stiluri diferite atât pentru el cât și pentru ea. Ne adresăm atât doamnelor cât și domnilor.


 

CADOURI DE ZIUA INDRAGOSTITILOR PENTRU EA

În variantele tradiționale și clasice, bijuteriile în formă de inimă sunt alegeri ideale pentru a exprima dragostea și romantismul, fiind cadoul perfect pentru Dragobete. Aceste bijuterii sunt atrăgătoare și expresive, capturând esența sentimentelor și fiind potrivite în special pentru femei. Designul în formă de inimă nu doar că este estetic plăcut, dar și transmite o poveste, oferind o modalitate sensibilă și suplimentară de a celebra Ziua Îndrăgostiților într-un mod personal și profund. Dacă vrei mai multe idei de cadouri, poți consulta lista noastră cu cele mai potrivite bijuterii pentru Dragobete - Ziua Îndrăgostiților pentru acest an.

 

Colier LOVE Solitaire Lariate din argint CL13MAF-106

 



Forma simplă și evocatoare a modelelor Elmio Jewelry celebrează spiritul iubirii. Acest stil elegant este unul dintre cele mai celebre modele, încărcat de emoții. Două inimi care se întrepătrund reprezintă legătura infinită ce formează iubirea adevărată. Colierul este realizat din argint 925 și placat cu rodiu, colier în formă de Y, fiind cunoscut și sub denumirea de "solitaire".

Este un colier modern și la modă în zilele noastre. Acest colier se ajustează în lungime pentru a completa o garderobă versatilă și schimbătoare. Aceste piese din argint sunt construite pentru longevitate. O astfel de piesă este perfectă pentru purtarea zilnică sau în orice alte zile speciale, adăugând o atingere perfectă stilului tău. Răsfață-te și fă-ți-l chiar tu cadou sau dăruiește-l de Dragobete, soției sau iubitei tale drept apreciere și mulțumire pentru că face parte din viața ta.


 

Bratara cu inimioare din argint 925 1B-293


brățară din argint este un cadou minunat pe care îl poți purta oricând doreșți tu, indiferent de importanța evenimentului sau a zilei. Poți începe prin a-ți oferi o brățară simbolică ce este accesorizată de jur împrejur cu inimioare, simbolul iubirii eterne. Deoarece in aceasta zi un simplu gest poate schimba ziua cuiva în bine, este momentul oportun pentru a alege să oferi în dar o brățară din argint cu simbolul iubirii. O brățară cu farmec este cadoul deosebit ce înfățișează istoria purtătorului inițial în farmecele sale care sunt pline de semnificație personală, comemorând evenimentele importante din viața purtătorului.


 

Pandantiv Cupidon din Argint 1P-299


Poate că săgeata lui Cupidon te-a lovit! Trimite o săgeată înapoi în drumul ei cu un frumos pandantiv din argint în formă de Cupidon. Motivul săgeții este cea mai recentă abordare a tendinței chevron/triunghi și este o modalitate delicată de a-i spune să-și urmeze inima până la a ta. Acest pandantiv deosebit, realizat din argint cu un aspect patinat, reprezintă un înger care te va însoți oriunde vei merge.

Este un cadou plin de semnificații, care poate exprima afecțiunea și protecția. Acest pandantiv în formă de înger păzitor poate fi un cadou deosebit și pretios, reprezentând o modalitate minunată de a-ți arăta dragostea și grijile față de persoana iubită.

 

Colier din argint Ciucuri 1CL-214




 

Fă-o să se simtă deosebit de specială anul acesta. Bijuteriile din argint, în special colierele, sunt foarte la modă în acest moment și nu arată niciun semn de încetinire. Poți opta pentru acest colier cu ciucuri care atârnă elegant, evidențiind tot ce ai mai frumos de exemplificat. 
De Dragobete, sărbătorește-i pe cei care contează cel mai mult pentru tine. Este important să te incluzi în lista celor mai importante persoane pentru a ști să te apreciezi la adevărata ta valoare.

Vezi colectia Elmio de cadouri bijuterii pretioase pentru ziua iubirii, click aici.



 

Cercei argint cu topaz blue - Aiko 1C-269



Bijuteriile cu pietre prețioase pot părea adesea de modă veche și pot fi extravagante, însă, cerceii cocktail sunt bijuterii la modă ce pot fi purtați ca o caracteristică remarcabilă. Alege piatra prețioasă în funcție de culoarea ei preferată sau după culoare ochilor și urmărește reflecția uimitoare ce se întrepătrunde cu lumina, odată cu deschiderea cutiei de bijuterii. 

Această pereche de cercei cu pietre semiprețioase topaz, poate fi o alegere perfectă pentru cadoul pretios Elmio. Cele două pietre sunt înconjurate de argint, ce denotă o fixare foarte bună a acestora. Acest model îi va pune în valoare orice ținută, dar mai întâi de toate, o va pune pe ea în centrul atenției. Topazul duce cu gândul la opulență și lux, din acest motiv este o opțiune bună de a fi oferit in dar. Piatra Topaz Sky este recunoscută ca fiind piatra iubirii și a norocului. Se spune că pietrele semiprețioase au anumite puteri magice asupra purtătorului care aduc schimbări pozitive în viață.


 

Pandantiv cheie din argint Love 1P-401



O altă opțiune frumoasă și simbolică este cheia inimii ei. Acest impresionant pandantiv cu mici cristale de zirconiu ,ce strălucesc precum diamantele, înserate în argint 925 și placat cu rodiu de înaltă calitate. Detaiul meu preferată care diferențiază această piesă de restul este mesajul frumos inscripționat "LOVE" așezat ușor în partea laterală. Delicat și luxos, acesta este un pandantiv pe care nu-l va mai da jos de la gât niciodată. Arată-i că ți-ar plăcea să ai inima ei pentru totdeauna cu acest cadou uimitor.


 

Bratara din argint Heart



La fel de ușor de suprapus, tot la fel de ușor de purtat și singură, o brățară clasică este un cadou atemporal. Brățară noastră este realizată din argint,. Are un model deosebit, este formată din zale în formă de inimă care oferă o eleganță deosebită. Fermecătoare și plină de mister, această bijuterie din argint este perfectă pentru femeile pasionate care doresc să-și exprime iubirea necondiționată. Este confortabilă de purtată zi de zi. Poate fi accesoriul perfect pentru aceasta zi speciala, include toate dorințele tale chiar acum intr-un pretios accesoriu. Chiar dacă consideri că are totul și că nu-i lipsete nimic în materie de bijuterii, mai mult ca sigur că nu are această brățară cu inimi!

Descoperă cele mai frumoase bijuterii, clik aici.



 

Cercei din argint cu perla - Freshwater Pearl

 


Perlele sunt uneori numite „lacrimi ale lunii” și simbolizează inocența și puritatea. Unii susțin că pot produce chiar și un efect calmant. Pentru un look clasic feminin, alege să cumperi bijuterii cu perle pe care să le porți cu demnitate și mândrie. Aceste bijuterii sunt purtătoare de sentimente pure și prețioase ce pot să emane bucurie și tandrețe purtătoarei. Această pereche de cercei sunt realizați din argint 925 și accesorizați cu o perlă mare de cultură, în partea de jos, ca și cum ar fi o lalea elegantă. Cu un design geometric, minimalist, acești cercei sunt cu adevărat atemporali și potriviți pentru purtarea de zi cu zi.


 

Cercei Dreamcatcher din argint cu turcoaz 1C-427

 

Găsirea de cadouri ce au la bază bijuteriile în această frumoasă sărbătoare, stârnește o emoție pozitivă ce exprimă cu sinceritate sentimentele celui ce le oferă.
 

Bratara din argint model tribal

 

 

Cadourile prețioase de Dragobete pentru el - o brățară simplă din argint cu model tribal. Dacă iubitul tău adoră bijuteriile și poartă zilnic accesorii din argint, atunci ai găsit cadoul perfect pentru el. Designul vintage și șic al acestei brățări o face un accesoriu la modă în acest an. Este o brățară must-have ce emană curaj și speranță, reprezentând nu doar un ornament de înaltă calitate, ci și un simbol al stilului și încrederii masculine.

 

Pandantiv cerc si soare simbol sacru din argint 1P-182

 

 


 

Vezi si alte articole:

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!