Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Cum să descurci un lanț înnodat: metode simple și practice

Cum să descurci un lanț înnodat: metode simple și practice

Cum să descurci un lanț înnodat: metode simple și practice pentru toți iubitorii de bijuterii. Mai este un secret pentru cineva faptul că toate bijuteriile puse la un loc, lănțișoarele se pot înnoda? Știm, ne-am confruntat cu toții cu aceeași problema. Da, este un mister total felul în care acestea ajung să se încurce. În articolul prezent vei afla care sunt cele mai simple și rapide modalități prin care poți descurca un lănțișor înnodat fără să îl degradezi.

Lanțul este un detaliu sofisticat care iți accentuează linia claviculei și a gâtului. Accesoriul arată discret, confortabil și familial de purtat, dar exact până când lanțul se încurcă. Se pare că se întâmplă prin magie. Alte explicații sunt uneori pur și simplu imposibil de găsit, dar dacă nodul a avut deja loc, trebuie să descurci cumva problema împreună cu lănțișorul preferat.

- Descurcarea lanțului cu ulei
- Descurcarea lanțului cu pudra de talc
- Descurcarea lanțului folosind metoda frecarii


Lănțișoarele puse în aceași cutiuță de bijuterii cu cercei, pandantive sau inele, vă vor da bătăi de cap, ele se vor înnoda. Atunci când ai cea mai mare nevoie de o anumită bijuterie și ești contra timp, hop dezastru, lănțișoarele sunt încurcate între ele. Nu intra în panică, mai jos îți prezentăm câteva metode simple pentru a descurca bijuteriile. 

Te-ai întrebat cum descurci lanțurile înnodate? După ce vei citi acest articol îți va fi mult mai simplu.
 

Într-o situație în care trebuie să descurci o bijuterie, totul depinde de doi factori: fiabilitatea tehnicii în produs și îngrijirea în proces. Primul aspect nu poate fi influențat în niciun fel, dar al doilea ține în totalitate de tine. În unele cazuri dificile, mulți oameni preferă să dea imediat bijuteria în mâinile meșterilor. Dar această sarcină o poți face singur acasă. Pentru că bijuteriile să revină cu succes la formă inițială, trebuie să urmezi instrucțiunile despre cum să desfaceți lanțul, pe care le vom analiza chiar acum.

 

CUM SĂ DESCURCI UN LANȚ ÎNNODAT: METODE SIMPLE ȘI PRACTICE PENTRU TOȚI IUBITORII DE BIJUTERII

Înainte de a începe să dezbatem fiecare metodă, este necesar să acordăm o atenție deosebită suprafeței de lucru și luminii. Dacă te hotărăști ca procesul să fie seara, atunci avem nevoie de lunimă multă. Trebuie să găsești o sursă artificială, de exemplu, o lampă de masă. De asemenea, este mai bine să descurci lanțul înnodat pe o suprafață plană, dură și stabilă. O masă sau un pervaz este exact ceea ce ai nevoie. În aceste condiții, va fi perfect să desfaci nodul și să previi apariția altora noi. După ce locul „operațiunii” de descurcare a nodului este gata, trebuie să determini amploarea problemei. Desfă lanțul și pune-l pe o suprafață plană. Deci se va vedea clar cu câte noduri avem de-a face și în ce locuri sunt amplasate. Încerca să nu faci mișcări sacadate pentru a evita strângerea în continuare a nodurilor sau deteriorarea legăturilor.
 

Trucul 1: Descurcarea lanțului cu ulei

Pentru a reduce frecarea, utilizează o cantitate minimă de ulei pentru copii, doar o picătură pe toate degetele. Compoziția nu va afecta în niciun fel metalul și va fi posibilă îndepărtarea resturilor de produs cu apă și săpun sau pastă de dinți. După aceea, ai nevoie de două scobitori de lemn sau două ace.

Este necesar să separi cu grijă nodul, apoi să introduci scobitorile în centru. Încet, nu brusc, întinde nodul de pe lanț în direcții opuse. Când în centru vezi că nodul s-a slăbit și s-a deschis, descurcă-l ușor cu degetele. Pare foarte simplu, așa-i? Te vei descurcă de minune, ai nevoie de puțînă îndemânare.
 

Trucul 2: Descurcarea lanțului cu pudra de talc

În cazul în care nu ai prin casă ulei pentru copii, este posibil să existe puțină pudră de talc. De asemenea, reduce frecarea și este ușor de spălat cu apă. La această metodă necesită și scobitori sau ace. Este necesar să torni o cantitate mică de pulbere pe nod, apoi să o zdrobeșți ușor cu degetele. Când locul încâlcit slăbește, scobitorile vor veni din nou în ajutor, poți folosi și ace. La fel ca în cazul metodei de mai sus cu ulei de bebeluși, introduci scobitorile în centru și începi treptat să întinzi nodul în lateral. Când lanțul se slăbește în zona cu probleme, descurcă-l până la capăt cu degetele.
 

Trucul 3: Descurcarea lanțului folosind metoda frecarii

Dacă, de exemplu, nu eșți acasă și nu ai la îndemână un ac de siguranță sau o scobitoare, atunci poți folosi metoda „mingii”. Scoate lanțul de pe gât, pentru ca procesul să fie unul mai rapid, așează lanțul pe o suprafață. Fără apăsare, fără prea mult efort, începe să faci mișcări circulare, ca și cum ar rula o minge dintr-un decor. Fă-ți timp, tot ce trebuie să faci acum este să slăbești nodul. După un timp, bijuteria se va slăbi în locul nodului și va fi posibilă descurcarea lanțului înnodat.
 

Depozitarea lantisoarelor subțiri

Cum depozitez lănțișoarele pentru a preveni înnodarea între ele?

E bine de reținut că lănțișoarele trebuiesc depozitate separat de toate celelalte bijuterii. În cazul în care nu ai posibilitatea să le ții pe toate depozitate separat, îți dezvăluim un secret. Pune fiecare lănțișor înr-o punguță de plastic tip zip, și apoi depozitează-le cu celelalte bijuterii în cutiuța specială.

DESCOPERĂ AICI LĂNȚIȘOARE DIN ARGINT

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!