Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

Despre Bijuterii Argint 925 | Bijuterii cu Sentimente Elmio

Despre Bijuterii Argint 925 | Bijuterii cu Sentimente Elmio

Cautati informatii despre bijuterii din argint 925? Fie ca vreti sa cumparati o bijuterie pentru dvs. sau pentru o persoana draga, echipa Elmio v-a pregatit mai jos un articol interesant din care veti afla:

- Ce este argintul 925 si un scurt istoric al acestuia;
- Cum recunosti bijuteriile autentice din argint 925?
- Cat de rentabila este o investitie in argint 925?
- Cum aveti grija de bijuteriile din argint 925?
- 5 tendinte actuale si design-uri deosebite pentru bijuteriile din argint 925 la preturi accesibile

Continuati sa cititi, si, la final, v-am pregatit si o surpriza!. Un discount special pentru a face prima - sau urmatoarea - dumneavoastra achizitie de bijuterii din argint 925!


 

CE ESTE ARGINTUL 925?

Argintul sterlin 925 (sau argintul sterling) este numele dat celui mai popular aliaj de argint din lume. Argintul sterlin, cunoscut si sub numele de argint 925 este un aliaj metalic folosit in bijuterii si obiecte decorative de uz casnic. In mod traditional, este compus din 92,5% argint (Ag) si 7,5% cupru (Cu). Ocazional, alte metale reprezinta 7,5%, dar marcajul 925 va indica intotdeauna puritatea argintului de 92,5%.

 

POVESTEA ARGINTULUI STERLIN 925

Provenind din vechiul termen francez „Estelline”, povestea argintului sterlin este legata de numeroase anecdote care conecteaza originea sa de patru pasari sculptate pe monedele emise in timpul domniei lui Edward I.
Datorita durabilitatii sale, dar si a finisajului lucios care-l face extrem de atractiv si vizibil, argintul 925 a devenit popular de-alungul timpului si ramane in continuare in topul preferintelor. Orice design, oricat de complicat, poate fi realizat cu acest tip de argint, ceea ce il face una dintre cele mai de invidiat piese din garderoba oricarei femei! Cu o cerere tot mai mare de bijuterii la moda si accesibile, este evident de ce argintul sterlin 925 a reusit sa se acapareze o gama larga de iubitori de bijuterii.

 

bijuterii argint ieftine



 

CAT DE RENTABILA ESTE O INVESTITIE IN ARGINT 925?

Exista oameni care asociaza argintul sterlin cu o investitie "prea scumpa", fara sa fie de buna calitate, comparandu-l cu aurul pur. Altii cred ca este doar o alternativa ieftina la aurul alb.

De fapt, argintul sterlin este folosit in orice tip de bijuterii imaginabile pentru a crea look-uri care pot fi atat atemporale, cat si la moda. Orice metal pretios, cum ar fi aurul, platina sau argintul este valoros. Asta deoarece este rar si exista cantitati limitate disponibile pentru a fi minate. Si, atunci cand sunt create cu grija si iscusinta, toate aceste metale se transforma in accesorii stralucitoare care acapareaza privirile tuturor. Designerii moderni de bijuterii folosesc din ce in ce mai mult acest metal nobil, deoarece este combinatia perfecta de maleabilitate, frumusete si durabilitate.

In perioade ca acestea, cand piata este afectata de incertitudine si volatilitate, metalele pretioase tind sa functioneze relativ bine in comparatie cu activele traditionale. Datorita aplicarii sale pe scara larga in electronica si bijuterii, argintul poate fi o investitie fiabila, de valoare pe orizonturi lungi de timp. In perioada octombrie 2007 - martie 2009, in perioada maxima a crizei financiare mondiale, lingourile de argint s-au apreciat cu 1,1%.  Pandemia Covid-19 a facut ca argintul sa creasca la un nivel maxim din ultimii sapte ani, chiar si pe fondul volatilitatii pietei bursiere.

Bineinteles, este extrem de important sa cumparati doar bijuterii din argint 925 care au acest marcaj, altfel, investitia pe care o faceti nu este profitabila deloc. Fie ca sunteti in cautare de accesorii de zi cu zi sau a unei piese atemporale. La Elmio veti gasi bijuterii din argint 925, care parca au fost adaptate gusturilor dvs. personale. Iata si cum sa recunoasteti bijuteriile autentice din argint 925.


 

CUM RECUNOSTI BIJUTERIILE AUTENTICE DIN ARGINT 925?

Cea mai rapida modalitate de a identifica argintul este sa cautati daca bijuteria are o marca sau o stampila. Argintul 925 va fi stampilat sau marcat cu „sterlina” sau „925”. S-ar putea sa intalniti, adesea, semne de identitate etichetate cu „STG” „SS” sau „STER”, care sunt toate notatii autentice ale argintului sterlin.

Din pacate, adevarul este ca termenul „argint” este complex. De fapt, acest cuvant este folosit in mod popular pe multe etichete, cand, de fapt, argintul ar trebui sa fie intotdeauna clar identificat cu un semn distinctiv care sa reprezinte gradul si calitatea sa.
Avand in vedere aceste informatii, cautati intotdeauna semnul distinctiv. Bijutierii si mesterii sunt obligati in mod legal sa-si stampileze piesele pentru potentiali cumparatori.

Daca nu vedeti o stampila, faceti cumparaturi in alta parte. Nu merita sa cumparati un metal de calitate slaba, deghizat cu un strat de argint, care in cele din urma oxideaza, arata ieftin si poate duce la iritarea pielii.

 

bijuterii argint 925


 

CUM AVETI GRIJA DE BIJUTERIILE DIN ARGINT 925?

Oricat de frumos este argintul, multe femei l-au evitat la un moment dat dintr-un motiv - oxidarea. Da, si bijuteriile din argint 925 se pot oxida in urma contactului cu oxigenul din aer, cu umezeala, cu diverse solutii sau in reactie cu pH-ul pielii. Acest efect patinat poate infrumuseta bijuteriile mai mult, dar, oricand doriti sa revina la forma initiala, le puteti curata. In majoritatea magazinelor de artizanat, sau a celor de bricolaj veti putea gasi un lac care curata perfect bijuteriile dumneavoastra de argint.
 

Iata unde NU ar trebui sa purtati bijuteriile din argint sterlin:

  1. La piscina. Clorul este o substanta chimica destul de dura, asa ca, daca uitati accidental sa scoateti bijuteriile de argint inainte de a intra in apa, asigurati-va ca le clatiti si le curatati dupa aceea.

  2. In cada. Acelasi lucru ca si in cazul piscinei, dar in cada poate exista si mai mult clor mai ales intr-una cu hidromasaj, iar caldura poate accelera reactia chimica.

  3. Vreme caniculara. PH-ul pielii si transpiratia excesiva pot face ravagii asupra argintului. Cu exceptia cazului in care doriti un aspect „oxidat intunecat”, evitati cu orice pret sa purtati bijuteriile atunci cand este extrem de cald afara.
     

Sfat bonus: Produsele chimice din lotiuni si parfumuri pot, de asemenea, sa va patureze bijuteriile. Aplicati-le, lasati-le sa intre in piele si abia apoi puneti-va bijuteriile. Aacest pas simplu poate face o diferenta enorma in stralucirea argintului dvs.

 

 

Daca doriti sa va curatati bijuteriile de argint acasa, sa incepem mai intai prin a va spune ce produse sa NU folositi:

 

  1. Bicarbonat;

  2. Detergenti;

  3. Pasta de dinti;

  4. Ingrediente naturale din bucatarie cum ar fi sare, otet sau lamaia;

  5. Alte ingrediente „atipice” de care ai auzit pe internet, cum ar fi sucurile acidulate sau ketchupul.


Unele solutiile sunt mult prea dure pentru bijuteriile din argint, in special in cazul celor cu pietre semipretioase. Aceste solutii nefiind concepute pentru curatarea acestora pot afecta in mod iremediabil bijuteria.
 

argint 925

Cea mai simpla si inofensiva metoda de curatare (la indemana oricui!) este o carpa foarte moale din bumbac si cateva minute de rabdare in care se freaca bijuteria.
Pentru cine vrea sa curete bijuteria in doar cateva clipe:. Exista solutii profesionale pentru curatarea argintului, cum ar fi lavetele impregnate cu o solutie speciala de curatare. Spre exemplu, laveta Hagerty, pe care o puteti comanda aici, este impregnata cu o solutie speciala pentru curatarea bijuteriilor din aur, argint, dar si a pietrelor pretioase.


 

4 TENDINTE ACTUALE SI MODELE SPECIALE PENTRU BIJUTERII DIN ARGINT LA PRETURI ACCESIBILE

Este destul de evident de ce bijuteriile din argint sterlin sunt in continuare o revolutie in lumea bijuteriilor. Fara indoiala, popularitatea lor este in continua crestere, datorita multitudinii de modele din care puteti alege, accesibilitatiii si faptului ca acapareaza privirile tuturor, atunci cand le purtati. Cu siguranta, argintul sterlin este „alegerea fiecarei generatii”.

Iata 4 trenduri de bijuterii din argint 925 pe care le puteti gasi pe site-ul nostru. In plus, daca va abonati la newsleterul nostru, primiti 10% discount la prima achizitie! Click aici pentru a va abona.

 

1. Cercei cubic zirconiu si argint safir

Cu totii ne aducem aminte de inelul de logodna superb din safir daruit de Charles printesei Diana. Au trecut decenii de atunci, dar safirul ramane in topul preferintelor femeilor din intreaga lume. Nu trebuie sa dispuneti de un buget de milioane de euro ca sa adaugati o astfel de piesa la colectia dvs! Elmio.ro va propune aceasta minunata pereche de cercei din argint 925, cubic zirconiu si safir!
 


 

2. Bratarile tenis

La foarte mare cautare in ultimele 2 luni, readuse in atentia publcului de surorile Kardashian, bratarile tenis au fost mereu un simbol al elegantei si rafinamentului. Sigur, nu toata lumea isi permite bratara tenis semnata Cartier pe care Richard Burton i-a daruit-o lui Elizabeth Taylor. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de acest design, la un pret accesibil. Va propunem bratara Elmio din argint 925 si cubic zirconia!
 

 

3. Un colier cu semnificatie pentru dumneavoastra si persoana draga

Ce poate fi mai frumos decat o bijuterie care sa va aduca mereu aminte de uniunea cu persoana iubita? Si, pentru ca suneti doua piese de puzzle care s-au gasit, va propunem acest colier puzzle din argint 925 care va fi cu siguranta un cadou deosebit!
 

4. Bijuteriile pentru copii

Sa nu-i uitam pe cei mici. Colectia Elmio "Back2School" va ofera numeroase modele de bijuterii din argint 925 pe care le puteti darui copiilor dvs. Va propunem un model superb adresat celor mici care studiaza sau sunt pasionati de muzica, dar puteti vedea toata colectia noastra aici.
 

 

Elmio.ro va ofera o gama larga de bijuterii din argint cu  pietre pretioase si semipretioase: ametist, granat, carnelian, lapis lazuli, topaz, onix, agat, ochi de pisica, cuart roz, haolit, opal, olivina, tanzanit de jad, ochi de tigru, turmalina, chihlimbar, aventurina , citrin, zirconiu cubic, coral, marcazit, cristale swarovsky, perle cultivate si multe altele. Comandati acum bijuteria preferata, si beneficiati de 10% discount la prima comanda daca va abonati la newsletterul nostru. Completati formularul de mai jos pentru a primi pe mail codul de discount!
 



Descopera si alte articole elmio:

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!