Transforma-ti pasiunea pentru frumusete in privilegii reale! Creeaza-ti cont si primesti instant 15 Puncte de Fidelitate, echivalentul a 7.5 lei. Imbratiseaza stralucirea si bucura-te de avantajele exclusivitatii noastre!

5 motive pentru a incepe sa cumparati bijuterii din argint

5 motive pentru a incepe sa cumparati bijuterii din argint

5 motive pentru a incepe sa cumparati bijuterii Elmio. Unii oameni cred ca argintul sterlin este prea scump, iar, la celalalt capat al spectrului exista cei care cred ca nu este de buna calitate, in comparatie cu aurul sau alte metale pretioase. Vom disipa aceste mituri in mini ghidul nostru de mai jos care va ofera 5 motive pentru care ar trebui sa va completati colectia cu bijuteriile Elmio.

 

CARACTERISTICI BIJUTERII DIN ARGINT 925

Oamenii au asociat argintul cu luxul de zeci de ani - pana la urma, sintagma „lingura de argint” ("silver spoon" in limba engleza ) este asociata cu bogatia, nu-i asa? Unii oameni cred ca argintul este doar pentru cercei. Altii cred ca este doar o alternativa ieftina la aurul alb. De fapt, argintul sterlin este folosit in orice tip de bijuterii pe care vi le puteti imagina, pentru a crea look-uri care pot fi atat atemporale, cat si la moda. Designerii moderni ai bijuteriilor sunt foarte entuziasmati de acest metal nobil, deoarece este combinatia perfecta de maleabilitate, frumusete si durabilitate. Fie ca sunteti in cautarea unor accesorii de zi cu zi, sau unei piese atemporale, veti gasi modele care parca au fost create special pentru dumneavoastra.
 

Descopera bijuteriile rezistente - Elmio

Atunci cand sunt ingrijite corect, bijuteriile din argint sterlin pot rezista o viata intreaga. Iubitorii si colectionarii de argint sterlin stiu ca piesele lor pot arata la fel chiar si dupa patruzeci de ani!. Este adevarat totusi ca argintul 925 nu este neaparat ieftin. Comparativ cu aurul sau platina, investitia merita datorita calitatii, proprietatii si valorii pe termen lung. Daca achizitionati pandantive pentru poza, care sunt atent realizate. Acestea pot deveni chiar mosteniri de familie pe care le faceti cadou generatiilor viitoare. Pentru a va asigura ca obtineti bijuteriile de cea mai buna calitate, ar trebui  sa va asigurati de prezenta stantarii cu „925”. S-ar putea sa intalniti si semne etichetate cu „STG” „ SS ” sau „STER”, care sunt toate notatii autentice ale argintului sterlin.
 

Bijuteriile Elmio sunt intotdeauna la moda

Orice femeie careia ii place sa tina pasul cu ultimele noutati in materie de moda si bijuterii stie ca ritmul tendintelor de bijuterii poate fi putin ametitor si epuizant. Din fericire, popularitatea argintului sterling Elmio, inseamna ca cele mai noi tendinte vor include intotdeauna argintul sterling, chiar daca modelele se schimba. Recent, de exemplu, pietrele pretioase si semipretioase au devenit o baza a accesoriilor de primavara si de vara. Adesea, aceste pietre sunt incrustate in argint.
 

In catalog aveti o multitudine de modele din care sa alegeti

Deoarece argintul este un metal relativ moale, bijutierilor le este usor sa modeleze si sa experimenteze. Inseamna ca exista in mod constant noi modele de creat. Gama larga de stiluri si modele de bijuterii argint  inseamna ca veti gasi cu siguranta o piesa ( sau douazeci) care se potriveste stilului dvs. personal. Fie ca sunteti in cautarea unor pandative, unei bratari, sau a unei noi perechi de cercei, exista mii de optiuni in magazinul online ELMIO. Unele dintre piesele noastre preferate sunt bratarile tenis cu pietre cubic zirconia, dar, ne dam in vant si dupa pandativele cu motive. Iata produsele noastre preferate:
 


 

Bijuteriile Elmio din argint 925 sunt hipoalergenice

Ati gasit vreodata bijuteria dvs. perfecta, dar ati fost dezamagita de aceasta deoarece v-a provocat iritatii urate pe piele?. E foarte probabil ca motivul sa fie faptul ca aveti o alergie la metal!. Simptomele includ iritatii pe piele, inrosiri la nivelul pielii, umflaturi si mancarimi in locurile in care metalul a luat contact cu pielea. Spre deosebire de piesele fabricate din nichel, alama sau alte metale ieftine, care va pot irita pielea. Bijuteriile din argint nu contin adaosuri de metal care pot provoca o reactie alergica. Persoanele care sunt alergice la metale precum nichelul sau alama pot purta bijuterii din argint sterlin, fara sa-si faca griji. Acest lucru este deosebit de important pentru accesorii precum cerceii: le puteti purta fara teama ca un piercing, spre exemplu, se va infecta.
 

Sunt usor de intretinut

Este dezamagitor sa vezi ca o piesa preferata pare brusc murdara sau decolorata dupa ce sta intr-o cutie de bijuterii putin mai mult timp. Argintul poate oxida cu timpul, mai ales daca nu este purtat des si corespunzator. Vezi aici despre cum se utilizeaza bijuteriile Elmio. Iata vesea buna - purtarea bijuteriilor dvs. poate ajuta, de fapt, la prevenirea oxidarii. Uleiurile de pe piele „curata” metalul, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acel aspect "murdar" pe care-l da oxidarea. Chiar daca bijuteriile dvs. din argint par ca si-au pierdut stralucirea, exista modalitati usoare de a le curata si a le face sa arate ca noi.
Puteti citi aici mai multe despre cum puteti curata in siguranta bijuteriile de argint.


Doriti sa aflati mai multe sau sa incepeti propria colectie de argint? Va propunem cateva dintre bijuteriile cele mai populare pe care le puteti gasi in magazinul nostru online!

 

 



Descopera si alte articole interesante:

Postarea urmatoare

Suport clienti 🕒 Luni - Vineri | 10:00 - 18:00 🕒

+40770855133 contact@elmio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!